Turistička agencija Odeon World Travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.

 

Didim Leto 2022 | Turska Letovanje

 

Didim letovanje 2022 | 11 dana, putovanje avionom

 

Didim je još jedan biser Egejskog mora, nalazi se na oko 100 km severno od Bodruma, u oblasti Altinkum, na severnoj obali zaliva Guluk. Sama reč altinkum znači zlatni pesak, a svako ko se nađe na mestu gde se susreću dve glavne plaže, videće da je oblast sa pravom dobila taj naziv. Poznat je po dugim peščanim plažama, čistom moru, drevnim ruševinama i mikroklimi. Ova oblast ima preko  300 sunčanih dana godišnje.

 

Didim istorija

Didim je bio naseljen još u neolitskom periodu, osnovan je kao kolonija Krita, a zatim Mikena u 16. Veku pre nove ere. Kasnije su ga opsedale mnoge kulture. Nekadašnje jonsko svetilište Didima, dom je hramu posvećenom bogu Apolonu, jednom od najlepših predstavnika jonskog stila gradnje. U samom podnožju hrama se nalazi i čuvena glava meduze. Nedaleko od Didima je drevni grad Milet, jedan od najznačajnijih antičkih gradova, iz kog su potekli neki od najvažnijih filozofa stare Grčke, poput Talesa i Anaksimena, a danas je nezaobilazan arheološki lokalitet.

 

Didim plaže

Najčuvenija plaža u Didimu je takozvana Prva plaža koja zauzima gotovo celu dužinu grada, zatim sledi Druga na samom kraju ove oblasti i Treća koja se nalazi van grada. Sve tri su pokrivene sitnim, zlatnim peskom i pružaju nezaboravan ugođaj, a vaš boravak će biti upotpunjen posetom brojnim resotranima, kafeima i prodavnicama.

 

Didim letovanje

Zbog velikog interesovanja gostiju sa ostalih tržišta hoteli u oblasti Didim se popunjavaju brže od hotela u ostalim regijama u Turskoj. Turistička agencija Odeon World Travel za letovanje 2022 u Didimu, pripremila je širok izbor hotela među kojima se izdvajaju porodični poput hotela Venosa Beah, Palm Wings Beach Reosort, dok za ljude koji vole da budu bliži gradskim dešavanjima izdvajamo hotel Tuntas. Obezbedite hotelski smeštaj na vreme i iskoristite first minute ponude.

 

Didim putovanje avionom

Turistička agencija Odeon World Travel je za putovanje avionom 2022 pripremila direktne čarter letove za aerodrom Bodrum. U širokoj ponudi nalaze se hoteli svih kategorija od porodičnih do hotela za mlade. Obezbedite smeštaj na vreme i iskoristite first minute ponude za putovanje avionom.

 

Turska Letovanje  

Nama najbliža oblast za letovanje u Turskoj je Egejska obala u koju spadaju letovališta Kušadasi (Kuşadası), Bodrum (Bodrum), Marmaris (Marmaris) sa zalivom Ičmeler (İçmeler) i novom regijom Turunč (Turunç) koja je među turistima sve popularnija. Grad Fetije (Fethiye) se nalazi na mestu gde se sreću Egejsko i Sredozemno more. Osim Egejske obale nudi brojne luksuzne rizorte za letovanje u Turskoj na obalama Sredozemnog mora, nama najbliža letovališta su Kemer (Kemer), Antalija (Antalya) sa najpopularnijom plažom LaraBelek (Belek), Side (Side) i Alanja (Alanya). Agencija Odeon World Travel je obezbedila za destinaciju Turska letovanje 2022 čarter letove do aerodroma Bodrum (Bodrum-Milas), Dalaman (Dalaman) i Antalija (Antalya). Primorska mesta za letovanje u Turskoj predstavljaju raj za porodice sa decom iz razloga što su u ponudi hoteli sa bogatim sadržajima za animaciju dece, aqua parkovi, brojni restorani, barovi kao i stručni tim animatora koji vodi računa o celodnevnoj zabavi kako odraslih tako i dece. Turska letovališta su prepoznatljiva po usluzi All Inclusive/Ultra All Inclusive čiji se koncepti razlikuju od hotela do hotela. Osnova All Inclusive/Ultra All Inclusive koncepta predstavljaju tri glavna obroka, užine u toku dana, domaća pića, dok u luksuznim hotelima pojedini koncepti uključuju korišćenje wellness & spa centra, aqua parka, a la carte restorana, konzumiranje uvoznih i premium pića... Za letovanje u Turskoj agencija Odeon World Travel je pripremila bogat izbor hotela.

Celokupnu našu ponudu Turska letovanje 2022 pogledajte ovde.