Moravske Toplice | Wellness & Spa Slovenija

 

Moravske Toplice | Wellness & Spa                                                                                                                              

 

Moravske Toplice – Terme 3000 smeštene su u prekmurskom krajoliku i nadaleko su poznate po crnoj termomineralnoj vodi, najvećem golf terenu i vodenom parku. Moravske Toplice su idealna destinacija kako za parove, tako i za porodice sa decom. Kompleks se sastoji od tri hotela, svaki od njih ima svoje bazene a gostima je na raspolaganju i Termalni Park 3000. Ono što je velika novost jeste da su sada svi hoteli kompleksa Moravske Toplice i Termalni Park 3000 spojeni novoizgrađenim prekmurskim panoramskim hodnikom.

 

Moravske Toplice – Terme 3000 | Termalna voda

Iz dubine od gotovo 2000 m izvire prirodna i jedinstvena crna termomineralna voda koja pre svega blagotvorno deluje na kožu, a istraživanja su dokazala i njeno povoljno delovanje u smislu olakšavanja reumatskih i drugih tegoba.

 

Moravske Toplice – Terme 3000 | Hoteli

Agencija Odeon World Travel u svojoj ponudi ima sve hotele iz kompleksa Moravske Toplice – Terme 3000. Iz ponude izdvajamo hotele Livada Prestige 5* i Ajda 4*.

 

PROGRAM I USLOVI PUTOVANJA U PDF-U

 


 

Moravske Toplice – Terme 3000 | Wellness Centar

U sastavu kompleksa Moravske Toplice – Terme 3000 nalazi se WELLNESS CENTAR THERMALIUM koji je najveći wellness centar u ovom delu Evrope. Ovde su lekovita svojstva crne termomineralne vode dopunjena wellness uslugama. Gostima su na raspolaganju i različite vrste masaža, nege lica tela i kupke.

 

Moravske Toplice – Terme 3000  | TERMALNI VODENI PARK

U julu 2017. godine renoviran je unutrašnji deo kupališta koji se prostire na dva niova. Donji deo je namenjen aktivnijim gostima sa mnogo prostora za igru i najzanimljiviji je porodicama sa decom, dok je gornji deo namenjen odmoru i opuštanju. Ovde gosti mogu da se opuste u finskoj, parnoj ili infracrvenoj sauni, nakon čega mogu da se osveže kod hladne fontane. Gostima je na raspolaganju ukupno 30 unutrašnjih i spoljašnjih bazena. Najviša tačka bazenskog kompleksa je toranj visine 22 m sa više tobogana. Duže spustove omogućavaju tobagani dužine 140 i 170 m sa vizualnim i zvučnim efektima, koji rade tokom cele godine. Najveća atrakcija je aqualoop tobogan, prvi tobogan sa punim okretom, gde vožnja traje 7 sekundi, gde se dostiže brzina od 80 km/h, ovo je četvrti najbrži tobogan u Evropi. Za još hrabrije na raspolaganju je tobogan kamikaza sa slobodnim padom. Tu su i dodatne vodene atrakcije kao što su divlja reka s brzacima, vodeno-vazdušne ležaljke, gejziri, vodopadi, vodene i vazdušne masaže, plivanje protiv struje, staze za plivanje, vodeni tokovi... U posebnom bazenu dopušteni su i skokovi u vodu sa visine od 1 ili 3 metra.