Opatija Leto 2024 | Hrvatska Letovanje

 

Opatija letovanje 2024 | sopstveni prevoz

 

Opatija ili kako je nazivaju “Kraljica Jadrana” se ubraja u najstarije turističke destinacije na jadranskoj obali. Već više od 100 godina prima goste iz čitavog sveta koji se odlučuju da svoje letovanje provedu upravo u ovom gradu. Opatija je smeštena na severoistočnoj obali Istre u Kvarnerskom zalivu, na idelnoj lokaciji za letovanje kako porodica, tako i mladih.

 

Otkada je Opatija dobila prvi hotel krajem XIX veka, a ubrzo i mnoge druge hotele i luksuzne ville i apartmane, postaje turističko odredište mnogih Riječana, Italijana i Austrijanaca. Opatijska rivijera, kao i hotelski i wellness centri koje ima u ponudi, poslednjih se godina vraćaju među najelitnije destinacija na Mediteranu. Uz peščane i šljunkovite plaže, kilometre šetališta, obilje zabave. Opatija sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim I učiniće letovanje nezaboravnim.

 

Turistuička agencija Odeon World Travel za letovanje 2024 godini u ponudi ima mnogobrojne hotele i apartmane. Ponuda hotela I apartmana je namenjena turistima koji se odlučuju za letovanje sopstvenim prvozom.

 

 

Hrvatska letovanje 2024 | sopstevni prevoz

Svaka turistička regija razvija specifičnu ponudu koja je karakretistična za to područje. Najznačajnije hrvatske turističke regije su Istra, Kvarner, Dalmacija, zatim Dubrovnik zajedno sa ostrvima južnog Jadrana i svakako kontinentalna Hrvatska Poseban je doživljaj, koji uključuje kako to iskustveno gosti kažu sva čovekova čula, letovati na nekom od hrvatskih ostrva poput Hvara, Lošinja, Krka, Brača...Kristalno čisto more, bujna vegetacija, hoteli sa vrhunskom uslugom i svi dodadatni sadržaji poput restorana, barova na plaži i poznatih klubava čine boravak na hrvatkim ostrvima nezaboravnim.

Za one koji žele mirniji odmor, Istra može biti pravi izbor. Istarske pešcane plaže idealna su mesta i preporuka za letovanje u Hrvatskoj porodicama sa malom decom i neplivačima zbog blagog ulaza u more. More je ovde kristalno čisto, a Istra obiluje pešcanim plažama i slikovitim uvalama. Obilazak Dubrovnika je poseban doživljaj i preporuka za one koji leto u Hrvatskoj žele da obogate kulturnim sadržajima i uživanjem u istorijskim spomenicima...Leto u Hrvatskoj može biti prepuno raznolikih sadržaja u zavisnosti od afiniteta koji gosti imaju, ali svaki put iznova Hrvatska otkriva svojim gostima nešto novo u želji da joj se ponovo vrate.

 

PROGRAM I USLOVI PUTOVANJA