Turistička agencija Odeon World Travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.

 

Hvar Leto 2022 | Hrvatska Letovanje


Hvar letovanje 2022  


Hvar je ostrvo, koje nazivaju i kraljem među dalmatinskim ostrvima, poznato je od antike po svom važnom strateškom i nautičkom položaju i bogatstvu prirodnog i kulturnog blaga. Zahvaljujući blagoj klimi, toplim zimama i prijatnim letima, ostrvo Hvar je domaćin brojnim gostima i putnicima koji dolaze privučeni raskošnom mediteranskom prirodom, bogatom tradicijom i svakako nadaleko poznatim noćnim životom. Hvar se danas smatra jednim od deset najlepših ostrva na svetu. 
Među turistima su najpopularniji zapadni delovi ostrva, gde se nalaze grad Hvar, Stari grad, Vrboska i Jelsa koji ujedno čine i četiri opštine. 
Grad Hvar smešten je u jugozapadnom delu ostrva. Gradska luka zaštićena je od vetrova sa pučine čuvenim Paklenim ostrvima. Danas je grad Hvar tipično turističko mesto omiljeno za letovanje na Hvaru. Sam gradski trg je jedan od najvećih u Dalmaciji. Ovde je izgrađeno i prvo pozorište na Balkanu u 16. veku, koje je i dan danas dobro očuvano.  


Stari grad Hvar predstavlja istorijski centar ostrva Hvar, to je najstariji poznati grad u Hrvatskoj. Zbog svog središnjeg položaja idealno je mesto za početak obilaska ostrva. Prepun uskih uličica i slikovitih trgova omiljena je destinacija za sve turiste koji se odluče da provedu leto na Hvaru. Njapoznatije plaže starog grada Hvara su Lanterna, Maslinica, Banj, Paklena, Zavala, Baba i Žukova. 

Brojne plaže sa kristalno čistim morem, puno sunčanih dana, netaknuta priroda, bogato kulturno istorijsko nasleđe, mirisi lavande i maslina samo su neki od razloga zbog kojih naši putnici biraju letovanje na Hvaru.

 

Južna obala ostrva Hvar je stenovita, i namenjena je turistima koji žele aktivnije letovanje dok severna obala privlači ronioce, surfere i plivače.U ponudi turističke agencija Odeon World Travel za letovanje 2022 u ponudi su hoteli i apartmani za obe grupe turista.

 

Hvar letovanje 2022 | Hoteli i apartmani

Turistička agencija Odeon World Travel u ponudi za letovanje na Hvaru 2022 ima veliki broj hotela i apartmana. Iz svoje ponude turistička agencija Odeon World Travel pre izdvaja hotele  - Amfora Hvar Grand Beach Resort 4* i Delfin 2*.

 

 

Hvar letovanje 2022 | Sopstveni prevoz

Naši putnici najčešće biraju sopstveni prevoz kada je u pitanju Hvar letovanje. Najednostavniji dolazak trajektom do Hvara je iz Splita ili iz Drvenika. Ukoliko putnici žele avionski prevoz do Hvara, turistička agencija Odeon World Travel može organizovati i ovakav način putovanja. Najbliži aerodrom je u Splitu.

 


Pogeldajte našu celokupnu ponudu Hrvatska letovanje 2022 ovde.