Opatija | Hrvatska                                             

 

Opatija Leto 2024 | Opatija hoteli Wellness Cele godine 

 

Opatija ili kako je nazivaju „Kraljica Jadrana“ postala je popularna turistička destinacija zahvaljujući bogatoj istoriji i jedinstvenoj lepoti. Prvi hoteli na Jadranu bili su sagrađeni upravo u Opatiji, u gradu na obali gde tradicija turizma traje više od 170 godina. Sa svojom blagom mediteranskom klimom, koja nastaje kao kombinacija uticaja sa mora i šumovite planine Učka koja se nalazi u zaleđu mesta, Opatija se takođe razvila i kao wellness i spa destinacija, ali je pre svega prepoznatljiva kao odlična destinacija za letovanje.

 

Poznata promenada Lungomare, duga 12 km, pruža pogled na kvarnerski zaliv i predstavlja zaštitni znak Opatije. Okružena raskošnim parkovima i obiljem zelenila, Opatija je idealna destinacija za ljubitelje prirode, čistog mora i luksuznih hotela. Opatija ima nekoliko vrhunski opremljenih betonskih plaža u samom mestu, a u neposrednoj blizini mesta nalazi se veliki broj šljunkovitih plaža sa kristalno čistim morem kao što su  dečija plaža Tomaševac, Črinkovica, porodična plaža Lipovica, Ičići, kao i plaža za pse. Naši putnici tradicionalno vole letovanje u Opatiji, tako da im je Opatija jedna od omiljenih destinacija za letovanje u Hrvatskoj.

 

 

Opatija LETOVANJE 2024 | Hoteli i apartmani

Turistička agencija Odeon World Travel u ponudi za letovanje u Opatiji 2024 ima veliki broj hotela i apartmana. Iz svoje ponude turistička agencija Odeon World Travel pre svega izdvaja hotele iz hotelskog lanca Amadria Park kome pripadaju hoteli koji su najpoznatiji našim turistima  - Hotel  Milenij 5*, Hotel Royal 4*, Grand Hotel 4 Opatijska Cvijeta 4* i Hotel Gardenija 3*. 
Pored ovih hotela u svojoj ponudi turistička agencija Odeon World Travel ima i hotele iz hotelske grupacije OHM – Hotel Bristol 4*, Hotel Astoria 4* i Hotel Opatija 2*.

 

 

Opatija letovanje 2024 | Sopstveni prevoz


Naši putnici najčešče biraju sopstveni prevoz kada je u pitanju letovanje u Opatiji, ali turistička agencija Odeon World Travel može organizovati i avionski prevoz za sve putnike koji su zainteresovani za ovakav način putovanja. Aerodrom Rijeka je od Opatije udaljen svega 40 km. 

 

 

Opatija WELLNESS

Sa svojom blagom mediternskom klimom, koja nastaje kao kombinacija uticaja sa mora i šumovite planine Učka koja se nalazi u zaleđu mesta, Opatija se takođe razvila i kao wellness i spa destinacija. Veliki broj hotela gostima nudi wellness i spa centre sa bazenima, saunama, kao i najsavremenijim tretmanima nege lica i tela.

 

PROGRAM I USLOVI PUTOVANJA

 

 

.