Turistička agencija Odeon World travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.

 

Savudrija Leto 2021 | Hrvatska Letovanje
 

Savudrija letovanje 2021 | sopstveni prevoz
 

Savudrija se nalazi na 7km od Umaga i predstavlja pravi dragulj Mediterana, idealna je destinacija za letovanje u Hrvatskoj. Istarsko mesto Savudrija poznato je i kao najzapadnija tačka Hrvatske. S obzirom na odličnu povezanost Savudrija je idealno mesto za početak istraživanja očuvane prirode u unutrašnjosti Istre, kao i živopisne istarske obale. Leto u Savudriji je idealan izbor za sve ljubitelje aktivnog odmora i bavljenja sportom, Ovde su gostima na raspolaganju tenis, golf, biciklizam, jahanje, trčanje i pešačenje, dok je unutrašnjost Istre idealna za paraglajding.

Ovaj deo Istre je takođe omiljena destinacija za prave gurmane koji ovde uživaju uz istarski pršut, domaće sireve, domaću testeninu, zdravo i ukusno povrće, a posebno u divljim šparglama i čuvenim istarskim tartufima. Takođe nezaobilazno je istarsko vrhunsko vino, posebno nadaleko poznata Malvazija. Malo ribarsko mesto Savudrija omiljena je romantična destinacija za ljubitelje Istre i predstavlja pravu oazu zaljubljenika u lepotu, mir i morsko plavetnilo. U ovom slikovitom mestu ribari još uvek na tradicionalan način spremaju ribarske brodiće. Zaštitni znak Savudrije predstavlja stari svetionik, sagrađen u ime ljubavi između austrijskog velikana i domaće devojke. Letovanje u Savudriji svakako nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. 


Savudrija letovanje 2021 | Hoteli i apartmani


Turistička agencija Odeon World Travel iz svoje ponude za letovanje u Savudriji izdvaja luksuzni Kempinski Hotel Adriatic Istria 5*.

 


Savudrija letovanje 2021 | Sopstveni prevoz


Naši putnici najčešće biraju sopstveni prevoz kada je u pitanju Savudrija letovanje. Savudrija je od Beograda udaljena 650 km. Turistička agencija Odeon World Travel može organizovati i avionski prevoz. Od Savudrije je aerodrom Pula udaljen 90 km, dok je aerodrom u Rijeka udaljen 130 km.