Izaberite

 

 

Najbolja cena prema destinaciji

 

Grčka ostrva | Grčka letovanje 2020

 

Grčka | 11 dana diektnim čarter letovima

 

Grčka ostrva!  Ne letovanje, ni čitavo leto i letnja sezona,  ceo jedan ljudski život nije dovoljan da se proputuje grčki arhipelag, rasut u tri mora i da se uživa u lepoti grčkih ostrva. Jedno je sigurno, kada bi posetio baš svako i zadržao  se na njemu samo po jedan dan, trebalo bi putniku najmanje 7,5 godina da ispuni ovaj radosni zadatak! Ne računajući putovanje do i od njih...

Zato je Odeon World Travel iz ovog ogromnog đerdana, za svoje putnike izabrao ostrva –bisere, međusobno veoma različita, ostrva koja predstavljaju esenciju, najlepše grumenje mozaika koji tvori lepotu Grčke i na njima za svoje putnike najbolji mogući smeštaj, hotele, apartmane i udobna letovališta.

Samos letovanje – Još uvek pomalo usnuo u prohujalom vremenu, opijen šumom talasa Egeja. To je Pitagorino rodno mesto, nekada veliki trgovački centar, poznat po ukusnom vinu, kvalitetnom siru i najslađem medu Mediterana. Samos je Grčka kakva je nekada bila, idealno mesto za opuštanje i odmor.  

Krf letovanje – Koji svi dobro poznajemo, koji je deo naše istorije, pod kožu nam je ušao i baš zato je lepo često  mu se vraćati i kao „svoj na svome“ uživati u njegovoj lepoti i kulturnom blagu.

Krit letovanje– Zevsovo ostrvo, najveće od svih. Most kojim je ideja i iskra ljudske civilizacije prešla iz Egipta u Evropu. Toliko veliki da mu se morate vraćati više puta, jer jedno leto je malo da bi se okupali na svim prelepim plažama i istražili duboku kulturu koju čuva u mnogim muzejima, usnulim gradićima i divnim planinskim pećinama.

Rodos letovanje – Kada bismo morali izabrati samo jedno od svih ostrva Grčke, to bi svakako bio Rodos, kolevka vitezova Svetog Jovana, herojsko mesto antičkih mitova i svetskih čuda. Dovoljno veliki da svakom posetiocu može ispuniti želju i ostvariti potrebu. Dovoljno lep da ga se po povratku sa odmora dugo i često sećate.

Skijatos  letovanje– Mama Mia! Ovo je pravi dragulj Grčke. Minijaturni El Dorado na samo sat vremena leta od Beograda. Šezdesetak fenomenalnih plaža na samo 45 km2 površine! Ostrvo toliko lepo da bismo tamo odlazili svakog vikenda, samo da udišemo miris borovine, u debelom hladu sa frapeom u ruci, zagledani u tirkiznu daljinu.

Zakintos letovanje – U poslednje veoma popularno ostrvo zbog grčko-mletačko-đenovljanske lepote i divnih plaža na kojima morske kornjače i dalje polažu jaja, kitnjastih gradića i dobre zabave.

 

Grčka letovanje 2020

Nadamo se da ste čitajući ove redove osetili prijatnu jezu, jer kada izgovorimo ime nekog od ovih ostrva, misao se prosto otme i pobegne u plavetnilo mora, poljupce u skrivenim uvalama, kockaste stolnjake na blagom vetru, izgubi se među belim, uzanim sokacima, zagluši od zvona iz tirkizom ukrašenih crkvica... To učini da gotovo neodoljivo, čitavo telo i duša požele da odmah otputuju i stvore se tamo. Nije moguće odupreti se šarmu grčkih ostrva, barem nekoliko puta u životu. 

 

Zbog svoje lepote i blizine, kao i zbog mnogobrojnih first i last minute ponuda za letovanje Grčka je jedna od najpovoljnijih i najpolularnijih destinacija. Turistička agencija Odeon World Travel pripremila je paket aranžmane direktnim čarter letovima u trajanju od 11 dana, za sve one koji žele da ovo leto provedu na grčkim ostrvima. Na vama je samo da izaberete neko od grčkih ostrvaKrfRodosKritSamosZakintosili Skijatos .Ukoliko je vaš izbor letovanje na kontinentalnom delu Grčke u ponudi je veliki broj hotela i apartmana bilo da se odlučite za putovanje autobusom ili putovanje sopstvenim prevozom. Na sledećem linku možete pogledati kompletnu ponudu: grčka hoteli i grčka apartmani.   


ZAKINTOS

ZAKINTOS

SKIJATOS

SKIJATOS

SAMOS

SAMOS

KRIT

KRIT

RODOS

RODOS