Crna Gora Leto 2024

 

Crna Gora letovanje 2024 | sopstevni prevoz

 

Crna Gora je zemlja u jugoistočnoj Evropi koja leži na obali Jadranskog mora. Na istoku i severoistoku se graniči sa Srbijom, na zapadu i severozapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom, na jugoistoku sa Albanijom. Jadransko more je na jugozapadu deli od Italije. Iako mala po teritoriji, Crna Gora obiluje prirodnim lepotama i puna je kontrasta. Na razdaljini od samo 100 kilometara nalaze se tri različita prirodna okruženja: obala, kraški predeo i regija visokih planina. Možemo reći da je Crna Gora istovremeno mediteranska, jadranska i planinaska... Svakako da je Jadran dragulj crnogorske obale.  Crna Gora pripada istočnoj obali, koja se prostire od Prevlake na severozapadu do ušća reke Bojane na jugoistoku, uključujući retka ostrva i hridi duž obale. Obala duga 300 km pruža čitavu lepezu mogućnosti za ljubitelje raznih vidova turizma... morskog, nautičkog, zdravstvenog, sportsko zabavnog, kongresnog,  ekološkog. Omiljeni među našim turistima svakako je morski koji podrazumeva letovanje u Crnoj Gori na jadranskoj obali...

Turistička agencija Odeon World Travel je pripremila za leto 2024 FIRST MINUTE ponude za Crnu Goru koje obuhvataju veliki izbor hotela za putovanja sopstvenim prevozom.

 

 

Crna Gora letovanje 2024 l hoteli

 

Letovanje u Crnoj Gori pruža široku lepezu ponuda. Turisti mogu birati grad... Od Ulcinja (koji je nekad bio gusarsko mesto, a danas predstavlja turistički raj), Bara (grada prepunog istorijskih spomenika, sa novim modernim gradskim jezgrom, Budve (koja od Petrovca i Svetog Stefana, pa sve do Jaza, predstavlja turističku metropolu Crne Gore), preko Tivta (mirnog gradića), Kotora (koji je pod zastitom UNESCO), sve do Herceg Novog (turističkog grada punog cveća, stepenica i istorijskih spomenika) svaki grad je priča za sebe.

Za one koji vole raznolikost, letovanje u Crnoj Gori pruža mogućnost izbora plaža... od šljunkovitih, peskovitih ili kamenitih, dugih po samo nekoliko metara, stotina metara ili pak kilometara.

Ljubitelji mediteranske kuhinje svakako na letovanju u Crnoj Gori neće biti lišeni mogućnosti da u svakom gradu izaberu za sebe restoran sa domaćom hranom i ribljim specijalitetima, kafić sa divnim terasama i odličnim koktelima, a ponuda hotela u Crnoj Gori svakako da nudi veliku mogućnost izbora – od najluksuznijih do skromnijih porodičnih hotela sa odličnim uslugom i prijatnim osobljem.

Oni koji posete crnogorsko primorje i jednom letovanje provedu u Crnoj Gori  sigurno će imati želju da se u Crnu Goru ponovo vrate.