O NAMA

 

Odeon World Travel - To smo mi! 


Odeon World Travel ima ključ za sva vaša putovanja! Ipak nismo bravari, već veliki maštari i turistički eksperti, koji uz veliku pomoć koleginica i kolega iz 6 poslovnica koje se nalaze u Beogradu i Novom Sadu i mnogo saradnika i prijatelja iz drugih agencija, uspevaju već dugi niz godina da snove i želje naših putnika pretoče u stvarnost. Snovi i želje su veoma različiti, zato je lepeza naše ponude široka I šarena kao paunov rep: letovanje, zimovanje, wellness & spa, city break aranžmani po Evropi i svetu, kružne ture, putovanje u daleke i egzotične zemlje, organizacija seminara i kongresa, putovanja po Srbiji, krstarenja, prodaja avio karata…

Uz puno rada i znanja, postali smo  jedna od vodećih turističkih agencija u Srbiji, što je još važnije, agencija u koju veruju naši putnici i poslovni partneri.  Turistička agencija Odeon World Travel je članica  YUTA-e još od svog osnivanja, sa licencom Ministarstva turizma OTP 114/2021 od 12.10.2021.god, kategorija licence A, PIB 105424321, matični broj 20370424.

Divna vest je da su sve gore navedeno prepoznali i drugi, tako da smo se okitili i nagradom za Top Serbian Brands 2017, kao najbolje ocenjena turistička agencija u Srbiji, od strane potrošača.  Ovo je samo jedna u nizu nagrada.

Nameravamo da tako i nastavimo, dakle ako vam je potrebna pomoć i usluga koja će vam omogućiti da pođete na putovanje bilo gde u svetu i prođete vrata do ostvarenja svojih želja, dođite do nas. Mi imamo ključ (a nismo bravari)!

Odeon World Travel, svaki put nova priča…   

PONUDA

Turistička agencija „Odeon World Travel“ za vas ima u ponudi najbolje od letnjih, zimskih,wellness & spa, city break aranžmana, kao i aranžmana za daleke i egzotične destinacije i krstarenja !
 

Leto 2024 Odeon World Travel

Kao što smo naveli u prethodnom tekstu, dosledna sloganima „Ključ za sva vaša putovanja“ i “Svaki put nova priča”, turistička agencija Odeon World Travel ovog leta u svojoj ponudi ima preko osam stotina hotela na 50-ak destinacija širom Mediterana, Crvenog mora i mnogih luksuznih ostrva. Turistička agencija Odeon World Travel direktnim letovima iz Beograda, omogućila je putnicima elegantnu i brzu vezu sa najpoznatijim letovalištima Italije, Španije, Grčke, Egipta i Turske, izabravši za naše turiste samo ona najpopularnija.

Ultra All Inclusive ponuda Turske, na Antalijskoj ili Egejskoj rivijeri, lako je dostupna letovima iz Beograda na Antaliju, Bodrum i Dalaman, gde će vas dočekati osmesi naših predstavnika koji će povesti putnike do već legendarnih letovališta Belek, Kemer, Side, Lara, Alanja, Bodrum, Fetije, Marmaris i Kušadasi. Ovo su delovi Turske interesantni ne samo hedonistima, već i onima koji žele da se upoznaju sa ostacima drevne civilizacije koja je nekada cvetala na ovim prostorima. Idealna destinacija za umorne od svakodnevnog života, zaljubljene i porodične goste (dakle za sve).

Palma de Majorka ili Kosta Dorada, slatka agonija izbora… Direktnim letom na Palmu ili Barselonu, a onda na sever ili na jug, kuda se protežu duge peščane plaže i divna letovališta severne Španije. Jedno je sigurno, šta god izaberete iz bogate “španske” ponude Odeon World Travel-a, nećete pogrešiti.  

Sicilija, Pulja i Kalabrija će vam omogućiti da bukvalno osetite miris i ukus Mediterana i da se vratite Italiji kakva je nekada bila. Miris mora, prestonica sladoleda, divna hrana i okrepljujuća kapljica, ljute crvene papričice, interesantni ljudi, zatvoreni u početku, dobronamerni i gostoprimljivi do neverovatnih granica. Predivna priroda i istorija, odličan šoping, kao što vidite, za svakog po nešta, a za mnoge sve...

Egipat je destinacija koja kod nas “živi” tokom čitave godine. Sada iz Beograda imamo mogućnost da udobno poletimo i kroz 3,5 sati leta sletimo u Hurgadu, najpoznatije letovalište na Crvenom moru. Nije toliko vruće u Egiptu, možda je uzavrelo od mnogo lepih doživljaja, Luksora, ronjenja, džip safarija, noćnog provoda, odlične ponude luksuznih hotela… Egipat je sve u jednom – kolevka civilizacije i mesto gde se čovek predivno odmori. Zato je aktuelan tokom čitave godine. Osim Hurgade, prisutan je Sharm El Sheikh odakle možete uživati u izletima i hodati gorama za koje su vezane fantastične price Isusa i Mojsija.

Grčka ostrva i kopnena letovališta naših daljih suseda, za Odeon World Travel su otvorena knjiga, bolje rečeno našim ključevima otvorena vrata. Rodos, Krit, Skijatos, Krf blizu su dok trepnete. Direktni letovi iz Beograda za ova grčka ostrva kruže na svakih 11/12 dana. Zato, ako želite da kažete “Kalimera” grčkim prijateljima, ponovo okusite njihove specijalitete i okupate se u talasima Jonskog ili Egejskog mora poletite na tu stranu… Naravno, pažnju privlače i poznata grčka letovališta sa povoljnim cenama hotela i apartmana na Halkidikiju, Jonskoj obali,Olimpskoj regiji, Tasosu, Kavali, Lefkadi, Eviji,Kefaloniji, Peloponezu, do kojih možete stići i sopstvenim prevozom.

U našoj ponudu uvek su prisutni i stalno aktuelni Tunis, Malta i Kipar, zatim naši nekadašnji rođaci Crna Gora, Hrvatska, Slovenija i daljnji rođak Bugarska, čija turistička ponuda postaje sve kvalitetnija.
Zato ne oklevajte, poletite u leto sa Odeon World Travel-om, jer mi  imamo „ključ za sva vaša putovanja“...

 

Zima 2024 Odeon World Travel

Zima 2023/ 2024 – Skijanje…  „Tragovi u snegu“ agencije Odeon World Travel su veoma duboki, jer kada sve zabeli, naša ponuda skijaških centara se širi u ogromnu lepezu koja pokriva većinu Evrope. Od Srbije, Bosne i Slovenije, preko Bugarske, Austrije do Italije. Sopstvenim prevozom, uz našu pomoć, možete provesti divne zimske ferije na padinama najpoznatijih skijališta Evrope.  Pošto svake godine zimska sezona sve ranije počinje, nemojte mnogo oklevati, mada kad bolje razmislimo, naša ponuda zimskih aranžmana je jedini materijal koji se na hladnoći širi!

 

Wellness & Spa

Terme! Odeon World Travel je u turističkom svetu Srbije prva agencija koja je promovisala terme kao mesto uživanja, strasti i velikog zadovoljstva. Dok nismo počeli sa promocijom Olimije, Čateza, Krke, Rimskih termi, Laškog, madjarskih termi, samo su bolesni pohodili banje. Odeon World Travel je objasnio i pokazao ljudima da kraći ili duži boravak u njima može biti divan doživljaj za porodice, zaljubljene, grupe i timove. Zdravlje i uživanje, šta čovek može vise poželeti ! Ove oaze skoro neočekivanih mogućnosti deo su jedinstvenog Wellness & Spa programa po kome smo dobro poznati.

 

City Break i kružne ture

Evropski gradovi i kružne ture koje vode putnike od jednog do drugog bisera evropske kulture, arhitekture i umetnosti. Još jedan segment ponude po kojoj je Odeon World Travel prepoznatljiv na tržištu. Atina, Barselona, Istanbul, Lisabon, Porto, Madrid, Pariz, Rim, Valensija, Toskana, Andaluzija, Baskija, Pulja… Možda je lakše nabrojati mesta koja nisu obuhvaćena našim programima. Ne propustite da nam se pridružite na city break putovanjima i upoznate evropske gradove iz novog ugla, vođeni iskusnom rukom naših odličnih vodiča.

 

Daleka i individualna putovanja

Daleke destinacije su stvorene za putnike sladokusce, koji su kao mali želeli da postanu istraživači i avanturisti, da se okupaju u Južnokineskom moru, susretnu pravog bengalskog tigra, vide izvor Plavog Nila i upoznaju ljude drugačije vere i boje kože… Sada sve to možete uraditi, ali mnogo udobnije i elegantnije, vođeni našim preporukama i savetima, iz udobne kočije, rikše ili nosiljke, iz ležaljke na dugoj peščanoj plazi. Naša ponuda je ogromna, kao i svet, a naša parola je “dvoje je grupa”. To važi za Bali, Dubai, Maldive, Maroko, Sejšele, Tajland, ali ne i za Indiju, Izrael, jer destinacije ovakve lepote i kulturnog nasleđa zahtevaju da putnici budu kroz njih vođeni divnom pričom najboljih vodiča Srbije.