Turistička agencija Odeon World Travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.

 

Hrvatska Leto 2024

 

Hrvatska letovanje 2024 | sopstevni prevoz


Hrvatska je smeštena na raskršću između istoka i zapada, srednje Evrope i južnog Sredozemlja. Glavni grad Hrvatske je Zagreb. Hrvatska obiluje prirodnima lepotama, a izdvajaju se ostrva kojih je 1244, zatim nacionalni parkovi, parkovi prirode, spomenici pod zaštitom UNESCO, a svakako da je najveća dragocenost  i najozbiljnija konkurentska prednost Hrvatske u odnosu na ostale destinacije, deo Jadranskog mora na koji Hrvatska izlazi, a koji se smatra drugim najčistijim morem u Evropi. 

Blaga mediteranska klima sa toplim letima i umereno hladnim zimama, pogoduje razvoju turizma u Hrvatskoj već godinama. Turistička ponuda u Hrvatskoj je veoma raznolika i obuhvata nautički, ronilački, izletnički, ekološki, seoski, verski, zdravstveni, kongresni i wellness turizam Hrvatska je tokom godina razvila veoma raznoliku umetničku i književnu trediciju, a bogato kulturno nasleđe privlači mnogobrojne goste iz čitavog sveta. Turizam je u Hrvatskoj razvijen tokom cele godine zbog obilja ponude koju ova zemlja nudi. Svaka turistička regija razvija specifičnu ponudu koja je karakretistična za to područje. Najznačajnije hrvatske turističke regije su Istra, Kvarner, Dalmacija, zatim Dubrovnik zajedno sa ostrvima južnog Jadrana i svakako kontinentalna Hrvatska.

Poseban je doživljaj, koji uključuje kako to iskustveno gosti kažu sva čovekova čula, da letovanje provedete u hotelima na nekom od hrvatskih ostrva poput Hvara, Lošinja, Krka, Brača...

Kristalno čisto more, bujna vegetacija, hoteli sa vrhunskom uslugom i svi dodadatni sadržaji poput restorana, barova na plaži i poznatih klubava čine letovanje na hrvatkim ostrvima nezaboravnim. Za one koji žele mirniji odmor, Istra može biti pravi izbor. Istarske pešcane plaže idealna su mesta i preporuka za letovanje u Hrvatskoj porodicama sa malom decom. More je ovde kristalno čisto, a Istra obiluje pešcanim plažama i slikovitim uvalama.

Obilazak Dubrovnika je poseban doživljaj i preporuka za one koji letovanje u Hrvatskoj žele da obogate kulturnim sadržajima i uživanjem u istorijskim spomenicima...

 

Letovanje u Hrvatskoj može biti prepuno raznolikih sadržaja u zavisnosti od afiniteta koji gosti imaju, ali svaki put iznova Hrvatska otkriva svojim gostima nešto novo u želji da joj se ponovo vrate.

 

Turistička agencija Odeon World Travel je pripremila za leto 2024 FIRST MINUTE ponude za Hrvatsku koje obuhvataju veliki izbor hotela za putovanje sopstvenim prevozom.