Rovinj Hoteli ponuda Istra | Hrvatska 

 

Wellness i spa hoteli jesen,zima, proleće  |  Rovinj letovanje 2024

 

Rovinj smatraju jednim od najlepših gradova na istarskoj obali. Smešten je na zapadnoj obali Istre, između mesta Poreč i Pula. Nekada malo ribarsko naselje i ribarska luka, preraslo je u modernu turističku destinaciju. Počeci razvoja turizma u Rovinju vezuju se za 1888. godinu kada je otvoreno lečilište Maria Theresia, dok su temelji razvoja modernog turizma postavljeni početkom XX veka. Veoma povoljni klimatski uslovi kao i izgradnja svih dodatnih turističkih sadržaja učinili su Rovinj jednom od omiljenih destinacija kako porodicama sa decom tako i mlađoj generaciji gostiju. U tom smislu Rovinj nudi sve sadržaje, od bogate gastronomske ponude, preko noćnih zabavnih sadržaja, do izleta brodovima u Limski kanal. U Rovinju se  nalazi i jedan od najlepših parkova prirode - Zlatni Rt, geološki park Monfiorenzo, a u samom gradu je i stogodišnji akvarijum. Rovinjskom arhipelagu pripada 22 ostrva od kojih su najistaknutija ostrva Svetog Andreja i Svete Katarine koji su taksi brodićima povezani sa rovinjskom obalom. Stari deo grada Rovinj nalazi se na poluostrvu kojim dominira toranj crkve Svete Eufemije, koja je i pravi primer barokne arhitekture u Istri. Veliki broj vrhunskih restorana i barova, uz obalu kao i unutar starog grada, uske šarene uličice pune prodavnica, odlični hoteli, prelepa priroda, kristalno čisto more, samo su neki od razloga zbog kojih je Rovinj našim tristima omiljeno letovalište u Istri.

 

Rovinj letovanje 2024 | Hoteli i apartmani

Turistička agencija Odeon World Travel u ponudi za letovanje 2024 ima veliki broj hotela i apartmana. Iz svoje ponude turistička agencija Odeon World Travel pre svega izdvaja hotele iz hotelskog lanca Maistra kome pripada i nov luksuzni Grand Park Hotel 5*. Kao deo Maistra hotela u ponudi su takođe i hoteli Monte Mulini 5*, Lone 5*, Island Hotel Istra 5*, Eden 4*, kao i Family hotel Amarin 4*.

 

Rovinj letovanje 2024 | Sopstveni prevoz

Naši putnici najčešče biraju sopstveni prevoz kada je u pitanju letovanje na destinaciji Rovinj, turistička agencija Odeon World Travel može organizovati i avionski prevoz za sve putnike koji su zainteresovani za ovakav način putovanja.

 

Pogeldajte našu celokupnu ponudu Hrvatska letovanje 2024 .

 

PROGRAM I USLOVI PUTOVANJA PDF