Izaberite

 

 

 

Španija letovanje 2024 | Majorka i Kosta Del Sol

 

Španija letovanje 2024 | letovanje avionom | paket aranžmani 

 

Španija letovanje

 

Španija  ponude za leto 2024 | letovanje avionom

Španija se nalazi na jugozapadu Evrope i zauzima veći deo Pirinejskog poluostrva. Od ostatka Evrope odvojena je planinskim vencem Pirineji, izlazi na Sredozemno more i Atlantski okean, a deo njene teritorije su i dva fantastična arhipelaga, Balearska i Kanarska ostrva. Prijatna klima, duga obala i atraktivna španska ostrva sa velikim brojem modernih, sadržajnih letovališta i hotela, duge   peščane plaže, autentični gradovi prepuni spomenika burne istorije (Madrid, Barselona, Palma, Sevilja, Granada, Malaga...), muzika koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim,   slavna kuhinja i veliki broj kvalitetnih vrsta vina, omogućili su da Španija bude meðu vodećim turističkim zemljama u svetu. Rekordan broj turista u Španiji je zabeležen 2017. godine (82 miliona), od čega najveći broj u Kataloniji (Barselona, Kosta Dorada) i na Balearskim ostrvima (Majorka, Ibica, Menorka, Kabrera, Formentera), do kojih i ove godine organizujemo putovanja avionom. Odaberite za letovanje 2024 neku od ovih destinacija i saznajte zašto je Španija toliko omiljena letnja destinacija.

 

 

Španija Barselona Letovanje.jpg

 

 

Odaberite za letovanje 2024 neku od ovih destinacija i saznajte zašto je Španija toliko omiljena letnja destinacija. Turistička agencija Odeon World Travel je za sezonu leto 2024 pripremila putovanja avionom do nekih od najatraktivnijih destinacija koje Španija nudi. Putovanja avionom do Barselone i Palme, kao i pažljivo odabrani hoteli u Španiji su dovoljno dobar razlog da Vaš izbor za letovanje 2024. bude Majorka ili Kosta del Sol.

 

 

 

 


 

Španija Majorka Letovanje.jpg

 

Majorka | Letovanje avionom 

 

Majorka (Palma de Mallorca) je „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su i ovog leta direktni letovi do ostrva Majorka. Pogledajte FIRST MINUTE ponude koje se odnose na veliki broj hotela u najatraktivnijim letovalištima Majorke.

Španija detaljnije.jpg

 

 

 


 

 

 

 

Španija Kosta Dorada letovanje

 

Kosta del Sol | Letovanje avionom | Španija avionom

 

Kosta del Sol (Obala sunca) je najjužnija španska turistička regija, koja se proteže od Gibraltara na zapadu, do Nerhe na istoku. Za letovanje 2024 pripremili smo ponude  za putovanje avionom do Malage i boravak  u najatraktivnijem letovalištu Torremolinos.

Španija detaljnije.jpg

 

 

 


 

Španija info

Kraljevina Španija ima oko 40 mil. stanovnika od kojih su 73% Španci, 16,5%   Katalonci, 8% Galjegi (Galicija), 2,5% Baski. Glavni grad je Madrid sa više od 3 miliona stanovnika i već dugo godina je važan kulturni centar Evrope, kao i industrijski centar Španije. Od Frankovog pada 1975 god. zemlja je krenula u snažnu ekspanziju i danas je osma ekonomska sila sveta. Na istoku i jugu Španije preovladava sredozemna klima a   karakteristično je dugo, suvo i toplo leto sa najvećim brojem sunčanih sati u Evropi. To je ujedni i odličan prvi razlog da izbor za Vaše letovanje 2024 bude baš Španija, do čijih Vas letovališta i hotela vodimo avionom iz Beograda..