Turistička agencija Odeon World travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.

 

Kopar |  Wellness & Spa | Letovanje


Kopar Wellness & Spa | Kopar letovanje

 

Kopar je poznati lučki grad sa bogatom istorijom i tradicijom. On je najveća luka u Sloveniji i od Portoroža je udaljen 10 km, a od Trsta 20 km. Poslednjih godina, zavaljujući ulaganjima u infrastrukturu i smeštajne kapacitete, Kopar je postao jedna od najpopularnijih destinacija na slovenačkom primorju. Idealan je izbor za letovanje, ali takođe i za kraća wellness i spa putovanja s obzirom na hotelsku ponudu.

 

Kopar | Hoteli


Turistička agencija Odeon World Travel na destinaciji Kopar iz ponude izdvaja Aquapark Hotel Žusterna 3*. Hotel Žusterna je od samog centra mesta Kopar udaljen 1,5 km, dok ga od plaže deli samo ulica. Aquapark Hotel Žusterna 3* predstavlja deo Termi Čatež što je odlična garancija za kvalitet wellness & spa ponude. 

 

Kopar | Akvapark


Aquapark Hotel Žusterna 3* je jedini hotel na slovenačkoj obali koji u svom sastavu ima akvapark. Hotelski akvapark se prostire se na 1.200 m² i sastoji se iz kompleksa unutrašnjih i spoljašnjih bazena sa slanom i slatkom vodom i izdvojenim delovima za decu. Gosti takođe mogu koristiti Spa centar u okviru kojeg se nalaze saune i sobe za masažu.