Zima  | SKIJANJE | ZIMOVANJE 2023/24

 

Zimovanje • skijanje 2023/24  Bugarska, Slovenija, BiH, Srbija, Austrija, Italija

 

Skijanje…  Bez obzira na globalno otopljavanje, „Tragovi u snegu“ turističke agencije Odeon World Travel su veoma duboki, zahvaljujući bogatom iskustvu i ljubavi koju gajimo prema zimskim sportovima, pre svega prema skijanju. Osećanje koje čovek doživljava u trenutku kada se u visokom gorju otisne niz padinu, puno adrenalina i pozitivne energije, koja postepeno prerasta u čisto zadovoljstvo, dobro nam je poznato i želimo da ga podelimo sa našim putnicima i ljubiteljima zimskih radosti.  Jer kada se sve zabeli i temperature padnu, naša ponuda skijaških centara je jedina stvar koja se na hladnoći širi i obuhvata većinu poznatih skijališta Evrope.

Od Bugarske, gde smo u poznatim skijaškim centrima Borovec, Bansko i Pamporovo obezbedili  najkvalitetniju ponudu i najbolje cene  na tržištu, preko Srbije, Bosne i Slovenije, zatim Austrije i Italije. Zimovanje je zdravlje i zato, bez obzira na broj dana provedenih u zimskom okruženju, bez obzira na to koliko ste namerili da iz budžeta izdvojite za ovo zadovoljstvo, Odeon sigurno imamo rešenje za vas.  Zimovanje ne mora nužno i samo biti skijanje. Za ljubitelje prirode ogrnute u beli plašt, to mogu biti duge šetnje, toplo piće ispred kamina, ukusan zalogaj, dobra knjiga ili topla sauna. Tako, dok čekaju da im se najmiliji vrate zajapureni sa skijaških staza, gosti koji nisu ski zaljubljenici mogu se ugodno odmoriti i nadisati planinskog vazduha. Dakle, bilo da skijate, sankate, klizate, šetate, igrate hokej ili fudbal na snegu, plivate u toplim mineralnim vodama otvorenih i zatvorenih bazena, važno je da nedelju dana ili malo više,  provedete visoko, u nekom od ski centara koje vam nudimo.  Organizovanim ili sopstvenim prevozom, uz našu preporuku i asistenciju, provedite aktivan zimski odmor na padinama najpoznatijih skijališta Evrope. 

Svima je odavno jasno da se za zimsku sezonu  treba na vreme organizovati, svake godine sve ranije, već od septembra. Treba na vreme dobro proučiti ponudu za zimovanje turističke agencije Odeon World Travel i izabrati na tenane, po najpovoljnijim cenama “first minuta” ili rane rezervacije,  jer postoji mogućnost da kada stigne prava zima, ponuda odavno “presuši”.

 

Zato nemojte oklevati, rešite gde ćete da zimujete i skijate pre nego stigne Deda Mraz.   

 

Hajde da ove zime zajedno ostavimo tragove u snegu…

 

 • Bugarska skijanje
  Bugarska skijanje
  FIRST MINUTE PONUDE | BANSKO, BOROVEC, PAMPOROVO
 • Slovenija skijanje
  Slovenija skijanje
  FIRST MINUTE PONUDE | SLOVENIJA ZIMOVANJE
 • Jahorina skijanje
  Jahorina skijanje
  FIRST MINUTE PONUDE JAHORINA SMEŠTAJ