Poreč Leto 2023 | Hrvatska Letovanje

 

Poreč letovanje 2023 | sopstveni prevoz

 

Poreč je grad koji se nalazi na zapadnoj obali Istre, između reke Mirne na severu i Vrsara na jugu, u prirodno zaštićenoj uvali. Istorija grada Poreča kao i mnogih na tom području duga je oko 2000 godina. Kako je Poreč nekada bio rimska kolonija, u samom gradu još uvek su vidljivi i neguju se ostaci iz rimske prošlosti, a najvažnije ulice starog grada Poreča, Decumanus Maximus i Cardo Maximus, konzervirane su i sačuvane u izvornom obliku. Od bogatog gotičkog i baroknog nasleđa, najvažnije su Eufrazijeva Bazilika iz VI veka, koja je i pod zaštitom UNESCO. Turizam u Poreču počinje da se razvija 70-tih godina prošlog veka. Sam grad nudi obilje raznolikih turističkih sadržaja. Najveći smeštajni kapaciteti Poreča, hoteli i apartmani razvili su se oko dve najlepše uvale Plave i Zelene Lagune. Upravo ovde se nalaze uređene plaže, veliki broj barova, restorana, kao i mogućnost bavljenja raznim sportovima na vodi poput ronjenja, surfovanja i skijanja na vodi.

 

Poreč letovanje 2023 | Hoteli i apartmani 

Turistička agencija Odeon World Travel u ponudi za letovanje 2023 ima veliki broj hotela i apartmana. Iz svoje ponude turistička agencija Odeon World Travel izdvaja hotele iz hotelskog lanca Valamar, kao i hotelskog lanca Plava Laguna. 


Iz lanca Maistra hotela u ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se hoteli Valamar Diamant 4*, Valamar Crystal 4*, Rubin Sunny hotel by Valamar 3*, Valamar hotel Pinia 3* i Lanterna Sunny Resort by Valamar 2*. 
 

Iz lanca hotela Plava Laguna u ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se hoteli Molindrio Plava Laguna 4*, Albatros Plava Laguna 4*, Park Plava Laguna 4*, Materada Plava Laguna 3*, Gran Vista Plava Laguna 3*. 
 

Pored ovih hotela u ponudi je i gradski hotel Poreč 3*.

 

Poreč letovanje 2023 | Sopstveni prevoz


Naši putnici najčešče biraju sopstveni prevoz kada je u pitanju letovanje na destinaciji Poreč, ali turistička agencija Odeon World Travel može organizovati i avionski prevoz za sve putnike koji su zainteresovani za ovakav način putovanja.

 

PROGRAM I USLOVI PUTOVANJA U PDF-U