Turistička agencija Odeon World Travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.

 

Krk Leto 2022 | Hrvatska Letovanje

 

Krk letovanje 2022 | sopstveni prevoz

 

Krk je najveće ostrvo Kvarnerskog zaliva. Ima neobično raznolik reljef, od pitomih uvala, do plodnih njiva i šuma. Na samom ostrvu postoji 2 jezera i 3 potoka. Ostrvo Krk nazivaju ostrvom plavih zastava. Naime, ukupno 15 plaža na ostrvu nagrađeno je plavom zastavom kao simbolom uređenosti i čistoće mora, što je jedan od glavnih razloga zbog koga turisti biraju da provode leto na ostrvu Krk.

Najveći i najznačajniji grad na ostrvu je svakako grad Krk, jedno od najstarijih urbanih naselja u Hrvatskoj, sa bogatom kulturnom ponudom i istorijskim spomenicima. Zapravo na čiatavom ostrvu Krku nalaze se mnoge prirode, kulturno istorijske i verske znamenitosti. Pored samog grada Krka najpoznazija mesta za letovanje na Krku su Njivice, Baška i Omišalj. Sa obalom je ostrvo povezano poznatnim Krčkim mostom, a od Rijeke je udaljeno 30 km.

 

 

Krk letovanje 2022 | Hoteli i apartmani


Turistička agencija Odeon World Travel u ponudi za letovanje Krk 2022 ima veliki broj hotela i apartmana. Iz svoje ponude turistička agencija Odeon World Travel pre izdvaja hotele  - Blue Waves Resort 4* i Malin 4*. 

 


Krk letovanje 2022 | Sopstveni prevoz


Naši putnici najčešće biraju sopstveni prevoz kada je u pitanju Krk letovanje, turistička agencija Odeon World Travel može organizovati i avionski prevoz za sve putnike koji su zainteresovani za ovakav način putovanja. Do ostrva Krk je zapravo najjednostavnije stići avionom, jer se aerodrom Rijeka nalazi upravo na ostrvu Krk.