Turistička agencija Odeon World Travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.


 

Morahalom | Wellness & Spa Mađarska

 

Banja Morahalom | Wellness & Spa                (Udaljenost od Beograda 216 km)

 

Morahalom je malo mesto na jugu Mađarske poznato po banjskom kompleksu Sveti Eržebet. Do mesta i banje Morahalom najbrže se dolazi preko graničnog prelaza Bački Vinogradi (ograničeno radno vreme) ili preko prelaza Horgoš 2. Morahalom se izgledom ne razlikuje puno od vojvođanskih sela, na glavnoj raskrsnici nalazi se manji spomen park, gde je i glavni ulaz u banju. Morahalom je od Segedina udaljen 20 km. Danas je Morahalom sve popularnija destinacija za naše putnike koji su ljubitelji wellness i spa odmora.

 

Banja Morahalom | Termalna voda

Morahalom je pre svega poznat po svojoj termalnoj vodi. Lekovita termalna voda, temperature 39° C,  je tamne boje sa izrazitim mirisom, bogata je jodom, magnezijumom i kalcijumom i pogodna je naročito kod reumatoloških oboljenja. Ova termalna voda je jaka, tako da je maksimalan boravak u vodi 2 puta po 20 minuta u toku jednog dana.

 

Morahalom  Banja i Wellness Centar

St. Eržebet Banja  zauzima površinu od 15000 m2. Osim medicinskih i wellness usluga, gostima su na raspolaganju brojni sadržaji za zabavu i rekreaciju. Ima ukupno 17 bazena, 7 sauna (finska, infra, bio, parna i aromatična), nekoliko restorana i barova, zdravstveni centar i bolnicu u svom sastavu.

 

Morahalom | Hoteli

Turistička agencija Odeon World Travel, kada je u pitanju Morahalom, iz svoje ponude izdvaja odličan Hotel Colosseum ****superior. Hotel Colloseum se nalazi u centru mesta, uz sam banjski kompleks sa kojim je povezan ograđenim hodnikom. U sastavu hotela je restoran, lobby bar, atrijum bar u okviru koga je izdvojena soba za pušače, internet ugao sa kompjuterom i sto za bilijar. Za najmlađe goste na raspolaganju je prostrana igraonica. Hotel ima sopstveni Wellness Centar koji se prostire na 320 m2 i koji sadrži 6 bazena sa termalnom vodom temperature 32-34° C, 4 saune, salon lepote, sobe za masažu kao i frizerski salon.