LAST MINUTE LETOVANJE 

 

Sve LAST MINUTE I SPECIJALNE ponude za letovanje na jednom mestu!!!

 

 

 

Na ovoj stranici pružamo mogućnost svim našim putnicima koji su još uvek u potrazi za idealnim paket aranžmanom, da pronađu najpovoljniju last minute ponudu za destinaciju koja ih interesuje. Sada jednostavno i brzo možete pronaći najpovoljniju ponudu za letovanje 2023 samo par dana pred put.

Pronađite paket aranžmane po povoljnijim cenama i uputite se na neku od sledećih destinacija iz naše ponude : Turska, Grčka, Italija, Španija i Egipat.

Saznajte prvi raspoloživa mesta u velikom broju hotela iz naše ponude po specijalnim cenama i ne propustite mogućnost letovanja na najatraktivnijim destinacijama kao što su letovališta na:

- grčkim ostrvima poput: Krita, Rodosa, Krfa i Skijatosa; obalama španske rivijere ( Majorka, Kosta del Sol, Kosta Dorada ), čarobnoj Italiji ( Sicilija - Palermo ), peščanim plažama Turske ( Alanja, Belek, Kemer, Lara,  Side, Marmaris, Fetije  ) ili drevnom Egiptu ( Hurgada, Sharm El Sheikh i Almaza bay ).

 

Od sada na brz i jednostavan način možete pronađite svoj idealan aranžman. Na vama je samo da pronađete last minute ponudu koja odgovara vašim potrebama i željama.

 


 

Letovanje | Sopstveni prevoz

Ukoliko je vaš izbor letovanje na kontinentalnom delu Grčkesopstvenim prevozom se možete uputiti na neku od sledećih destinacija iz naše ponude: Halkidiki ( KasandraSitonijaAtos), Olimpska regijaJonska obala, AleksandropolisKavalaPeloponez PilionKefalonija . 

Ponuda letovanje 2023 za Jadran i Bugarsku. Za letovanje u Crnoj Gori izaberite nešto iz široke ponude hotela apartmana koji se nalaze duž crnogorskog primorja Ulcinj, Bar, Budva,Petrovac, Sveti Stefan, pa sve do Jaza, Tivat, Kotor sve do Herceg Novog. U Bugarskoj izdvajamo najpoznatija letovališta: Pomorje, Sunčev Breg, Sozopol,  Zlatni Pjasci, Nesebar i Albena, sa velikim izborom hotela.

Na vama je samo da pronađete specijalnu ponudu koja odgovara vašim potrebama i željama.