Gradovi Evrope | putovanje avionom

 

Turistička agencija Odeon World Travel nudi mogućnost putovanja u neke od najlepših evropskih gradova i dalekih destinacija tokom cele godine. Bilo da se odlučite za individualna putovanja ili grupne polaske izbor je zaista veliki. Ove godine pripremili smo veliki broj  putovanja avionom u neke od najlepših i najatraktivnijih destinacija.

 

Svaka destinacija ima određeno doba godine kada je najlepša. U Evropi i našem okruženju postoji nekoliko mesta koja su najlepša za posetu tokom jeseni. Paleta boja od zlatnih, žutih i narandžastih nijansi čini da određene metropole dobiju veoma interesantan izgled tokom ovog godišnjeg doba. Mi smo za njih pripremili paket aranžmane avionskim prevozom. Istanbul, Madrid, Rim, Lisabon, Pariz, Moskva i Sankt Peterburg učiniće da doživimo jesen kao najlepše godišnje doba. Posebno izdvajamo nove programe iz naše ponude, u pitanju su Sicilijanska i Portugalska tura, a više informacija o programu putovanja možete saznati na sledećem linku. Nismo zaboravili ni jesenje putovanje u neku od dalekih destinacija. Izdvajamo polaske za Izrael i Maroko.

 

 

Novogodišnja putovanja su većini od nas jedna od omiljenih. Doživite pravu zimsku bajku u nekoj od najglamuroznijih evropskih metropola, u kojoj je praznični duh možda najlepši i najosetniji. 

Pravo vreme za putovanje je uvek, a kada za to imamo određen povod onda je na nama samo da spakujemo kofere i odaberemo idealnu destinaciju.