Turistička agencija Odeon World travel trenutno nema aktuelne programe za ovu destinaciju.
Molimo sve zainteresovane putnike da nam se obrate putem maila na adresu office@odeontravel.rs ukoliko su zainteresovani za individualno putovanje i ponudu.

 

 

Rabac Leto 2020 | Hrvatska Letovanje
 

Rabac letovanje 2020 

 

Rabac je najveće turističko mesto na istočnoj obali Istre. Nekada malo ribarsko mesto, Rabac je danas atraktivno turističko odredište. Prvi veći hotel Trieste izgrađen je 1925. godine, danas je ovo hotel Primorje, a desetak godina kasnije Rabac dobija i hotel Dopolavoro u kome se danas nalazi restoran Jadran. Turizam u Istri, pa samim tim i u Rapcu brže počinje da se razvija šezdesetih godina 20og veka kada Rabac zbog svojih prirodnih lepota dobija laskavi epitet “Biser Kvarnera”.

Rabac odlikuje niz belih, čistih plaža, okruženih zelenilom i sa kristalno čistim tirkiznim morem. Posetioci ovog mesta nikako ne bi trebalo da propuste obilazak srednjevekovnog grada Labina, a uživanje u tradicionalnoj istarskoj kuhinji i vinima će svakako boravak na ovom čarobnom mestu učiniti nezaboravnim. Putnici koji ne vole veliku gužvu ali zato uživaju u prirodi i prelepim plažama biraju Rabac za svoje letovanje. 

 

Rabac letovanje 2020 | Hoteli i apartmani


Turistička agencija Odeon World Travel u ponudi za letovanje Rabac 2020 ima veliki broj hotela i apartmana. Iz svoje ponude turistička agencija Odeon World Travel pre svega izdvaja hotele iz hotelskog lanca Valamar kome pripadaju hoteli koji su najpoznatiji našim turistima  - Valamar Sanifor Hotel & Casa 4* i Allegro Sunny Hotel By Valamar 3*. 

 


Rabac letovanje 2020 | Sopstveni prevoz


Naši putnici najčešće biraju sopstveni prevoz kada je u pitanju Rabac letovanje, ali turistička agencija Odeon World Travel može organizovati i avionski prevoz za sve putnike koji su zainteresovani za ovakav način putovanja. Rabac je od aerodrom Rijeka udaljen 90 km, dok je od aerodroma Pula udaljen svega 47 km. 

 

Pogeldajte našu celokupnu ponudu Hrvatska letovanje 2020 ovde.