Grčka hoteli leto 2024 | Grčka letovanje

 

Grčka hoteli letovanje 2024 | Grčka sopstveni prevoz

 

Turistička agencija Odeon World Travel je za sezonu leto 2024 pripremila FIRST MINUTE ponude za putovanja sopstvenim prevozom do različitih destinacija u Grčkoj.  
U širokoj ponudi turističke agencije Odeon World Travel je na prvom mestu Halkidiki sa svoja čuvena tri poluostrva - Kasandra, Sitonija i Atos. U ponudi je hotelski smeštaj od 2* pa do luksuznih 5*.  Odlični hoteli, veliki broj restorana i taverni, kao i kristalno čisto more samo su neki od razloga zbog kojih je Halkidiki već godinama unazad omiljena destanija našim turistima.

Pored Halkidikija putnici turističke agencije Odeon World Travel mogu da odaberu neku od mnogobrojnih destinacja iz ponude za letovanje 2024. Tu su Aleksandropolis, Kavala, Tasos, Olimpska Regija, Pilion, Peloponez, Jonska obala i Kefalonija. 

 

Provera raspoloživosti i cene hotela

Odaberite destinaciju i/ili naziv hotela, izaberite željene datume i unesite broj osoba (odrasli/deca), nakon toga klinkite na pretragu (search).
Rezultat pretrage su raspoloživi kapaciteti sa tipovima soba i konačnom cenom.
Naknadno možete menjati parametre pretrage (po kategorizaciji hotela, po tipu usluge, po ceni...).

Važna napomena: Sistem je namenjen za proveru raspoloživosti i cena, za rezervaciju potrebno je da se obratite jednoj od poslovnica. KONTAKT