XPERIENCE ST. GEORGE SHARM EL SHEIKH
OPIS

Lokacija: Hotel je namenjen gostima koji žele miran, opuštajući odmor. Do sopstvene plaže hotela Xperience Kirosize St George, koja je udaljena 4 km od hotela, organizovan je prevoz mini busom. Od centra turističke zone, Naama Bay je udaljen 5 km, a od aerodroma 18 km.

Sobe: Hotel Xperience Kirosize St George ima 262 smeštajne jedinice. U ponudi agencije Odeon World travel se nalaze standardne, superior i porodične sobe i sve imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana hotela Xperience Kirosize St George u kojem se služe jela internacionalne kuhinje, gosti mogu da uživaju u specijalitetima od mesa a la carte restorana. Osvežavajući kokteli, alkoholna i bezalkoholna pića se služe u 4 bara. Od dodatnih usluga, hotel Xperience Kirosize St George nudi suvenirnicu, menjačnicu, servis za pranje i sušenje. Bežični internet je dostupan u hotelskom lobiju.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela su dva bazena za odrasle i bazen za decu. Gosti hotela Xperience Kirosize St George mogu da se rekreiraju u teretani ili igrajući odbojku. Na raspolaganju su i usluge različitih vrsta masaže, sauna, parno kupatilo i đakuzi. Najmlađima je namenjen deciji klub i igraliste.

 All Inclusive Concept 

Shuttle servis do plaže
Dečije igralište
Klima
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
WI FI na recepciji
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Spa centar
Mini klub
Teniski teren
Teren za odbojku
Hotel Map Title