XPERIENCE KIROSEIZ PARKLAND
OPIS

Lokacija: Gostima hotela Xperience Kiroseiz Parkland su na raspolaganju dve plaže u mestu Sharm el Sheikh, do kojih besplatno vozi mini bus (15 min), prema istaknutom rasporedu. Jedna plaža je koralna u Hadabi, a druga peščana u Old Marketu. Od centra Naama Bay je udaljen 6 km, a od aerodroma Sharm el Sheikh 10 km.


Sobe: Hotel Xperience Kiroseiz Parkland ima 345 sobe. U ponudi agencije Odeon World Travel nalaze se standardne, superior, deluxe i porodične sobe. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, balkon ili terasu.


Hotelski sadržaj: Osim dva glavna restorana, gostima hotela Xperience Kiroseiz Parkland su na raspolaganju nekoliko a la carte restorana i 6 barova od kojih je jedan na plaži. Od dodatnih sadžaja na u ponudi hotela su prodavnice, diskoteka, internet klub, servis za pranje i peglanje i menjačnica.


Sport i zabava: U sastavu hotela Xperience Kiroseiz Parkland su 4 spoljašnja bazena od kojih je jedan dečiji, aqua park za odrasle i decu, bilijar, stoni tenis, kao i tereni za tenis i odbojku. Najmlađim gostima je obezbeđeno igralište, bioskop i dečiji klub. U okviru spa centra nalaze se teretana, đakuzi, sauna i tursko kupatilo. Na plaži su zastupljeni mnogi sportovi na vodi i centar za ronjenje. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni, pored bazena i na plaži, za sve goste.

 

 

 

 All Inclusive Concept

Shuttle servis do plaže
Akva park
Dečije igralište
Internet kafe
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Spa centar
Bilijar
Diskoteka
Mini klub
Ronilački centar
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za odbojku
Hotel Map Title