PICKALBATROS LAGUNA VISTA SHARM
OPIS

 

Lokacija: Picklbatros Laguna Vista Sharm, hotel autentične arhitekture, okružen negovanim zelenilom, renoviran 2021 god, nalazi se na samoj obali mora sa pogledom na ostrvo Tiran, u zalivu Nabq Bay. Hotelska peščana plaža dužine 450 m, sa koralnim grebenima i postepenim ulazom u more, ima i ponton. Udaljen je 18 km od centra Naama Bay i 9 km od aerodroma Sharm El Sheikh.

Sobe: Hotel Pickalbatros Laguna Vista Sharm ima 542 moderno dizajnirane i komforne sobe i bungalove, sve imaju kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, wi fi internet, klima uređaj, sef, aparat za kafu i čaj, mini bar i balkon ili terasu. Standardne sobe (45m2) pogled bašta, bazen ili more, porodične sobe (75 m2- 2 sobe) pogled bašta, bazen ili more, junior suite (65 m2) pogled more ili bazen i bungalov (40 m2) pogled bašta, bazen ili more.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Pickalbatros Laguna Vista na rasplaganjuje je nekoliko restorana: Soprano (italijanska kuhinja), Culina (riblji specijaliteti), Tagine (orijentalna kuhinja) i Food Court kao i 8 barova: Concerto, Beach Bar, Golden Buddha, Pool Bar, Terrace Bar, Lobby Bar, Red Sky i Beach Club, prodavnice, wi fi internet, taxi služba, menjačnica i servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: Pickalbatros Laguna Vista Sharm ima 7 spoljašnjih bazena, izdvojen bazen za decu, teren za tenis, stoni tenis, bilijar, mini golf, boćanje, odbojku na plaži i sportove na vodi. U sklopu spa centra je sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, salon lepote, razne vrste masaža i tetmana. Za najmlađe, pored dečijeg kluba i igrališta, u ponudi je dnevni program sa organizovanim aktivnostima i večernja zabava. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate na plaži i pored bazena.

 All Inclusive Concept