PICKALBATROS AQUA PARK SHARM EL SHEIKH
OPIS

Lokacija: Luksuzan hotel Pickalbatros Aqua Park se nalazi u Hadabi, u blizini turističkog centra Mercato, udaljen 5 km od centra mesta Naama Bay, a od aerodroma 19 km. Gostima hotela je na raspolaganju, hotelski aqua park sa brojnim toboganima i raznim vodenim zanimacijama, kao i peškiri, ležaljke i suncobrani pored bazena i na peščanoj plaži hotela iz istog lanca, Beach Albatros Resort, do koga saobraća hotelski šatl bus prema utvrdjenom rasporedu.

Sobe: Pickalbatros Aqua Park je luksuzmog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 236 moderno opremljenih soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe sa pogledom na baštu ili bazene, kao i porodične sobe sa pogledom na baštu ili bazene. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar, wi-fi, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Pickalbatros Aqua Park su na raspolaganju, 2 glavna restorana, Soprano i orijentalni restoran Millenium, Marokanski a la carte restoran, snack bar  i poslastičarnica. Od ostalih sadržaja u ponudi je 9 barova, raspoređenih širom resorta, kojima se u toku dana poslužuju različite vrste osvežavajućih napitaka i laganih obroka. U sastavu hotela Pickalbatros Aqua Park je menjačnica, bankomat, nekoliko prodavnica, rent a car, servis za pranje i peglanje, frizerski i kozmetički salon i apoteka.

Sport i zabava: Raskošno opremljen, aqua park hotela Pickalbatros Aqua Park najnoviji i najveći u Sharm el Sheikh-u, čine 22 spoljašnja bazena (7 bazena za odrasle i 15 za decu), 4 tobogana za odrasle i 55 za decu, 4 đakuzi kade na otvorenom. Ljubitelji aktivnog odmora mogu da koriste savremeno opremljen spa centar, u čijem sastavu su prostorije za razne masaže i tretmane, saune, parno, tursko kupatilo i teretana. Gosti mogu da se zabave igrajući stoni tenis, bilijar, pikado, mini golf, a postoji mogućnost bavljenja raznim sportovima na plaži i na vodi.

All Inclusive Concept

Shuttle servis do plaže
Akva park
Animacija
Bankomat
Frizerski salon
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Rent a Car
Servis za pranje i peglanje
Bazen sa toboganima
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Restoran
Snek bar
Đakuzi
Spa centar
Bilijar
Mini golf
Pikado
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Hotel Map Title