PARK REGENCY SHARM EL SHEIKH
OPIS

 

Lokacija: Park Regency Sharm El Sheikh Ex.Hyatt Regency je ekskluzivan hotel sa panoramskim pogledom na pučinu i Naama Bay, smešten na uzvišenju Aqua Oasa, u zalivu Gardens i zauzima površinu od 35 ha. Ima dve plaže, jedna je peščana, a druga koralna do kojih se dolazi stepenicama, liftom ili klubskim mini vozilom. Od centra Nama Bej udaljen je 3 km, a od aerodroma 10 km.

Sobe: Hotel Park Regency Sharm El Sheikh Ex.Hyatt Regency ima 432 luksuzno opremljene sobe, sve imaju kupatilo (tuš/wc), fen, LCD TV, telefon, klima uređaj, besplatan wi fi, sef, aparat za kafu i čaj, mini bar i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog, hotel Park Regency Sharm El Sheikh Ex.Hyatt Regency ima a la carte restorana i nekoliko barova, mini šoping centar, menjačnicu, salon lepote, servis za pranje i peglanje, nekoliko prodavnica i besplatan wi fi u lobiju hotela.

Sport i zabava: Hotel Park Regency Sharm El Sheikh Ex.Hyatt Regency ima 3 spoljašnja bazena, jedan sa izdvojenim delom za decu, a u sklopu savremeno uređenog spa centra je sauna, parno kupatilo, prostorijama za razne masaže i tretmane i đakuzi. Gostima hotelPark Regency Sharm El Sheikh Ex.Hyatt Regency a je na raspolaganju 5 terena za tenis (dva su pokrivena), odbojku, fudbal i squash, staza za trčanje (500 m), fitnes centar, stoni tenis, bilijar, Aqua fun centar koji se prostire na 2500 m2 u sklopu koga su 3 kaskadna bazena, lazy river, 80 m dug tobogan, đakuzi, centar za vodene sportove, skijanje na vodi, surf i ronjenje. Gosti hotela Park Regency Sharm El Sheikh Ex.Hyatt Regency koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.

 

All Inclusive Concept

Blizu plaže
Privatna plaža
Akva park
Animacija
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Tržni centar
Wi Fi
Bazen sa delom za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Fudbalski teren
Ronilački centar
Skvoš tereni
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za odbojku
Hotel Map Title