NOVOTEL PALM
OPIS

Lokacija: Hotel Novotel Palms nalazi se u blizini centra mesta Nama Bay, 250 m od jedne od najlepših peščanih plaža na ovom delu morske obale, od koje hotel deli ulica. Na privatnom delu plaže (pripada hotelu Novotel Beach) gostima hotela Novotel Palms, na raspolaganju je bar koji je u sklopu all inclusive usluge. Udaljen je 12 km od aerodroma Sharm El Sheikh.

 

Sobe: Hotel Novotel Palms ima 185 soba, sve imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, internet konekciju (uz doplatu), mini bar i balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana hotel Novotel Palms ima 2 a la carte restorana, 3 bara, salon lepote, prodavnicu,

internet konekciju na javnim površinama hotela, menjačnicu i servis za pranje i peglanje. 

 

Sport i zabava: Hotel Novotel Palms ima 4 spoljašnja bazena, teniski teren, teren za odbojku, razni sportovi na vodi i u sklopu spa centra đakuzi, tursko kupatilo, saunu i fitnes centar. Gostima su na raspolaganju sadržaji hotela Novotel Beach koji se nalazi na peščanoj plaži. Za decu hotel u ponudi ima dečiji klub, dečiji bazen i igralište. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire (iz hotela Novotel Palms) bez doplate.

 

All Inclusive Concept 

Blizu plaže
Peščana plaža
Privatna plaža
Dečije igralište
Internet
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
WI FI na recepciji
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Bar na plaži
Restoran
Spa centar
Mini klub
Sportovi na vodi
Teniski teren
Teren za odbojku
Hotel Map Title