NAAMA BAY PROMENADE BEACH RESORT
OPIS

Lokacija: Naama Bay Promenade Beach Resort ex.Marriott Beach, odlično pozicioniran, hotel standardnih 5*, nalazi se u centralnom delu zaliva Naama Bay, na samoj obali mora i na sopstvenoj, veoma popularnoj peščanioj plaži, sa postepenim ulaskom u vodu. Udaljen je 12 km od aerodroma Sharm El Sheikh, samo 1 km od bara Little Buddha i Hard Rock Café-a, od Sinai Grand Casina 800 m. Turistički centar Soho se nalazi na 10 minuta vožnje, Old Market na 7 km a trg Mercato 6 km.

Sobe: Naama Bay Promenade Beach Resort je skromniji hotel, podeljen na deo pored plaže (beach) i deo preko puta ulice, okrenut ka Sinajskim planinama. Ima 520 soba, sve imaju kupatilo (tuš/wc), fen, toaletni pribor i bade mantil, LCD TV, telefon, klima uređaj, sef, internet konekciju i mini bar. Standardne sobu su veličine oko 37 m2, imaju pogled na vrt, bazen ili na more. Namanjene su za smeštaj dvoje odraslih ili dvoje odraslih i dvoje dece. Smeštaj 3 odrasle osobe isključivo na upit. Treći krevet je uvek (za treću odraslu osobi ili dete) pomoćni ili sofa na razvlačenje.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Naama Bay Promenade Beach Resort na raspolaganju su: glavni restoran i 2 a la carte restorana (Parmizzanos i Kona Kona -Taeppanyaki), 3 bara (Sushi, Piano i Beach bar), prodavnica, frizerski i kozmetički salon, internet konekcija na javnim površinama hotela, servis za pranje i sušenje i menjačnica.

Sport i zabava: U sklopu hotela je spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu, bilijar, pikado, fitnes centar, usluge masaže (uz doplatu), mnogobrojni sportovi na vodi: skijanje, surf, pedaline, jedrenje i ronjenje (uz doplatu). Za zabavu najmlađih gostiju zaduženi su animatori u dečijem klubu, u dečijem bazenu, na plaži ili na igralištu. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire, na plaži ili pored bazena bez doplate.

 

 All Inclusive

Privatna plaža
Frizerski salon
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Fitnes centar
Masaža
Bilijar
Mini klub
Pikado
Sportovi na vodi
Hotel Map Title