MOVENPICK RESORT SHARM EL SHEIKH
OPIS

 

Doplata za decu 2-12 god. za pomoćni krevet 10 eur dnevno na recepciji hotela ili u agenciji

Lokacija: Movenpick Resort Sharm El Sheikh je popularan hotel u regiji Sharm El Sheikh. Hotel ima 4 lepo uređene privatne peščane plaže, a u blizini nekih su i koralni grebeni. Movenpick Resort ima direktan izlaz na promenadu koja vodi do glavnog turističkog centra Naama Bay-a, udaljenog 1 km. Od aerodroma Sharm El Sheikh, resort je udaljen 10 km.

 

Sobe: Hotel ima 298 soba, sve su iste veličine (24 m2) i imaju kupatilo (tuš/wc), TV, sef, telefon, klima uređaj, mini bar, balkon ili terasu. S obzirom na kvadraturu, iako hotel dozvoljava, sobe nisu preporuka za boravak porodice sa dvoje dece.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u kojem se služe jela internacionalne kuhinje, gosti hotela Movenpick Resort Sharm El Sheikh mogu da uživaju u indijskim, egipatskim ili ribljim specijalitetima koja se služe u 3 a la carte restorana. Na raspolaganju su i 4 bara, prodavnicu, frizerski salon, salon lepote, menjačnicu i servis za pranje i sušenja. Wi-fi internet je dostupan i besplatan u celom hotelu.

 

Sport i zabava: Posebnu atrakciju hotela Movenpick Resort Sharm El Sheikh čini veliki infinity bazen koji zauzima centralno mesto rezorta. Gostima hotela su na raspolaganju i stoni tenis, bilijar i teren za tenis. U okviru spa centra hotela Movenpick Resort Sharm El Sheikh nalaze se teretana, sauna, parno i tursko kupatilo. Na plaži su zastupljeni mnogi sportovi na vodi, tereni za odbojku i mini fudbal, kao i centar za ronjenje.

Napomena: AII Inclusive usluga u hotelu završava se isključivo doručkom poslednjeg dana boravka i napuštanjem soba najkasnije u 12 h.

All Inclusive Concept 

Na plaži
Privatna plaža
Animacija
Frizerski salon
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Spa centar
Bilijar
Odbojka na pesku
Ronilački centar
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za mini fudbal
Hotel Map Title