JAZ SHARM DREAMS RESORT
OPIS

 

Lokacija: Hotel Jaz Sharm Dreams Resort se nalazi u centru Nama Bej, nekoliko minuta šetnje od glavnog gradskog šetališta, od plaže ga deli ulica i hotel Sharm Fayrouz, čiju peščanu plažu gosti koriste bez doplate. U neposrednoj blizini je Cleo Aqua park. Hotel je udaljen 12 km od aerodroma Sharm El Sheikh.

 

Sobe: Hotel Jaz Sharm Dreams Resort ima 394 sobe koje su raspoređene u 22 jednospratne vile. Sve sobe  imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, aparat za kafu i čaj, internet priključak (uz doplatu), mini bar i balkon ili terasu sa pogledom na baštu ili bazen.

 

Hotelski sadržaj: Hotel  Jaz Sharm Dreams Resort ima glavni restoran, italijanski i meksički a la carte restoran, prodavnice, nekoliko barova (bezalholona pića u OASIS baru na plaži), prodavnice, menjačnicu, wi fi u hotelu (uz doplatu) i servis za pranje i peglanje.

 

Sport i zabava: Hotel Jaz Sharm Dreams Resort ima 9 spoljašnjih bazena (neki se greju zimi), spa i fitnes centar, stoni tenis, bilijar, teren za odbojku, mogućnost za sportove na vodi i ronjenje. Najmlađima su na raspolaganju dečiji klub, bazen i uređeno igralište. Tim animatora zadužen je za zabavu svih gostiju. Gosti hotela koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate (peškire na plažu poneti iz hotela).

 

All Inclusive Concept 

Blizu plaže
Gradski hotel
Peščana plaža
Animacija
Dečije igralište
Internet
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
Bazen sa toplom vodom
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Mini klub
Ronilački centar
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teren za odbojku
Hotel Map Title