GRAND ROTANA RESORT & SPA
OPIS

Lokacija: Grand Rothana Resort & Spa je odličan kompleks, prostire se na 125.000 m2 tropskog raja, sa više od 2.000 palmi, fontana i vodenih kaskada. Hotel je smešten na peščanoj plaži dugoj 450 m sa pontonom, u zalivu Sharks Bay. Hotel je udaljen 7 km od centra Nama Bej i 8 km od aerodroma.

 

Sobe: Grand Rothana Resort & Spa ima 526 prostranih soba, sve imaju kupatilo, fen, TV, telefon, aparat za kafu i čaj, klima uređaj, wi-fi, sef, mini bar, balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana hotel Grand Rothana Resort & Spa ima i 5 a la carte restorana, 4 bara, prodavnice, salon lepote, menjačnicu, wi fi besplatan u celom resortu, servis za pranje i peglanje.

 

Sport i zabava: Gostima hotela Grand Rothana Resort & Spa je na raspolaganju veličanstven spoljašnji bazen u stilu lagune veličine tri olimpijska bazena, đakuzi (samo za odrasle), bazen za decu, moderno opremljen spa i fitnes centar, teniski tereni, tereni za odbojku, fudbal, košarku, squash, stoni tenis, bilijar, razni sportovi na vodi i ronilački klub. Najmlađi imaju svoj bazen, klub, igralište i animaciju. Preporučuje se nošenje patika za kupanje jer je priobalje pokriveno koralima. Gosti hotela Grand Rothana Resort & Spa koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.

 

All Inclusive Concept  

 

Na plaži
Privatna plaža
Animacija
Animacija za decu
Dečije igralište
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
Wi Fi
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Đakuzi
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Fudbalski teren
Mini klub
Ronilački centar
Skvoš tereni
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za košarku
Teren za odbojku
Hotel Map Title