DOUBLETREE BY HILTON SHARM EL SHEIKH - SHARKS BAY RESORT
OPIS

Lokacija: Doubletree By Hilton Sharm El Sheikh - Sharks Bay je prostran resort koji pripada poznatom lancu Hilton, nalazi se na sopstvenoj plaži sa pontonom dužine 50 m. Od centra Naama Bay udaljen je 10 km, od aerodroma u Sharmu 5 km.

Sobe: Doubletree By Hilton Sharks Bay ima 661 sobu (28 m2), a svaka od soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon ili terasu.
 

Hotelski sadržaj: Pored 2 glavna restorana u sklopu hotela Doubletree By Hilton Sharks Bay je nekoliko a la carte restorana, 6 barova, nekoliko prodavnica, frizerski salon, menjačnica, internet besplatan na javnim površinama i servis za pranje i peglanje. Gostima hotela je na rasplaganju club car.

 

Sport i zabava: Doubletree By Hilton Sharks Bay Resort ima 7 spoljašnjih bazena (jedan je samo za odrasle putnike, 2 bazena su dečija), 2 terena za tenis, teren za odbojku, stoni tenis, mini golf, spa centar, celodnevna animacija za odrasle i decu, igralište i klub za decu. Gosti hotela koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.  

 

All Inclusive Concept 

Na plaži
Privatna plaža
Animacija
Dečije igralište
Frizerski salon
Klima
Prodavnica
Menjačnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
WI FI na recepciji
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Spa centar
Mini golf
Mini klub
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za odbojku
Hotel Map Title