AURORA ORIENTAL RESORT
OPIS

Lokacija: Hotel Aurora Oriental Resort je veliki hotelski kompleks, nalazi se u centru turističke zone Nabq Bay. Hotel je u blizini Hard Rock Cafe-a, shoping centra La Strada. Hotel je na samoj obali Crvenog mora. Udaljen je 20 km od centra mesta Namma Bay i 12 km od aerodroma. Hotel se nalazi na peščanoj plaži koja ima i ponton zbog lakšeg prilaza koralnim grebenima. Preporučuje se nošenje patika za kupanje.


Sobe: Aurora Oriental Resort ima ukupno 380 prostranih (40m2) soba koje se nalaze u glavnoj zgradi i vilama. Svaka soba ima: kupatilo, fen, klima uređaj, internet (uz doplatu), aparat za kafu i čaj, mini bar, TV, telefon, sef, balkon ili terasu.


Hotelski sadržaj: U sastavu hotela je glavni i jedan a la carte restoran, 5 barova, diskoteka, menjačnica, prodavnica, internet konekcija u celom hotelu uz doplatu i servis za pranje.


Sport i zabava: Hotel Aurora Oriental Resort u svom sastavu ima 3 spoljašnja bazena (1 se zimi greje), 2 bazena za decu, teren za tenis, 2 terena za skvoš, pikado, bilijar, teretana, stoni tenis, spa centar, ronilački centar, teren za sportske aktivnosti na vodi. Najmlađim gostima je namenjen dečiji klub, igralište i 2 bazena. Gosti hotela mogu koristiti ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate na plaži i kod bazena.

All Inclusive Concept 

Na plaži
Dečije igralište
Klima
Menjačnica
Servis za pranje i peglanje
WI FI u krugu hotela
Bazen za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Mini klub
Pikado
Ronilački centar
Skvoš tereni
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Hotel Map Title