AMPHORAS BEACH
OPIS

 

Lokacija: Hotelski kompleks Amphoras Beach ex. Shores Amphoras veličine 100.000 m2, se nalazi na uzvišenju Om el Seid u Hadabi. Smešten je na atraktivnoj peščano-šljunkovitoj plaži sa izdignutim delom za sunčanje. Postoje dva peščana ulaza u vodu i kratkim pontonom sa koga se stepenicama ulazi u dubinu, gde se nalaze korali. Turistički centar, Nama Bej je udaljen 9 km od hotela, stari grad 4 km, a aerodromSharm El Sheikh 20 km.

 

Sobe: Hotel Amphoras Beach ima 328 soba, sve imaju kupatilo, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef, balkon ili terasu.

 

Hotelski sadržaj: Pored glavnog, hotel Amphoras Beach ima italijanski i orijantalni a la carte restoran, sneck bar na plaži, kao i barove na plaži, pored bazena i u glavnoj zgradi. Na raspolaganju su prodavnice, frizer, salon lepote, menjačnica i servis za pranje i sušenja. Wi-fi internet je dostupan i besplatan u lobiju hotela.

 

Sport i zabava: Hotel Amphoras Beachima aqua park i 6 spoljašnjih bazena od kojih je najveći površine 1000 m2 sa đakuzijem i izdvojenim delom za decu. Gostima su na raspolaganju odbojka na pesku, stoni tenis, bilijar, pikado, šah, tereni za tenis i odbojku.  U okviru wellness centra hotela Amhoras Beach nalaze se teretana, sauna, parno kupatilo i đakuzi. Na plaži su dostupni mnogi sportovi na vodi i centar za ronjenje. Gosti hotela Amphoras Beach koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.    

 

All Inclusive Concept 

Na plaži
Privatna plaža
Frizerski salon
Klima
Prodavnica
Mini Bar
Servis za pranje i peglanje
WI FI na recepciji
Bazen sa delom za decu
Ležaljke i suncobrani na plaži
Ležaljke i suncobrani pored bazena
Peškiri za plažu
A la Carte restoran
Bar
Bar na bazenu
Bar na plaži
Restoran
Snek bar
Đakuzi
Fitnes centar
Parno kupatilo
Sauna
Spa centar
Bilijar
Pikado
Ronilački centar
Sportovi na vodi
Stoni tenis
Teniski teren
Teren za odbojku
Hotel Map Title