ALBATROS SHARM RESORT SHARM EL SHEIKH
OPIS

Lokacija: Albatros Sharm Resort Sharm el Sheikh nalazi se u Hadabi, nedaleko od starog grada Old Market, na litici Ras Om El Said, sa koje se pruža predivan pogled na poluostrvo Ras Mohamed i Sinaj planinu. Hotelska peščanu plaža dužine 1000 m, do koje se gosti spuštaju panoramskim liftom u kuli ili stepenicama, većim delom je sa postepenim ulaskom u more a manjim delom sa koralnim grebenom. Pickalbatros Sharm Resort je udaljen 10 km od centra Naama Bay i 19 km od aerodroma Sharm el Sheikh.

Sobe: Glavna hotelska zgrada i porodične sobe hotela Albatros Sharm Resort Sharm el Sheikh okružene su prelepim baštama. Hotel ima 226 soba, sve imaju kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, klima uređaj, sef, wi-fi, mini bar i balkon ili terasu. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standardne sobe (192)sa pogledom na baštu, bazen ili more i porodične sobe (34) koje imaju dnevnu i 2 spavaće sobe, pogled bašta, bazen ili more.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Albatros Sharm Resort su na raspolaganju glavni restoran Sea View, italijanski restoran Il Caminetto i Beach Restaurant (užine). U ponudi hotela je i nekoliko barova - La Veranda Bar, Active Pool Bar, Club House Bar i Beach Bar, prodavnice, wifi, menjačnica i servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: Hotel Albatros Sharm Resort ima 2 spoljašnja bazena, 2 izdvojena bazena za decu, bilijar, teren za tenis (oprema i osvetljenje), boćanje, odbojku na plaži i sportove na vodi. U sklopu spa centra je sauna, tursko kupatilo, parnokupatilo, salon lepote, razne vrste masaža i tetmana. Za najmlađe, pored dečijeg kluba i igrališta, u ponudi je dnevni program sa organizovanim aktivnostima i večernja zabava. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.

 

All Inclusive Concept 

Animacija
Dečije igralište
Bazen za decu
Spoljašnji bazen
Bar
Italijanski restoran
Restoran
Spa centar
Bilijar
Boćanje
Odbojka na pesku
Sportovi na vodi
Teniski teren
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg