JAZ TAMERINA
OPIS

Lokacija: Jaz Tamerina je hotel savremene arhitekture, od peščane plaže je udaljen oko 300m. Aerodrom Marsa Matruh do kog su organizovani direktni čarter letovi udaljen je 37 km od hotela.

Sobe: U sklopu hotela Jaz Tamerina nalazi se 191 smeštajna jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se sobe kategorije superior sa pogledom na baštu ili bazen, površine 34 m2 i family sa pogledom na baštu ili bazen, odnosno porodične površine 41 m2. Svaka soba ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, sef, mini bar uz doplatu, balkon ili terasu. Porodične sobe su komforne za smeštaj porodica sa dvoje dece, jer osim standardnih kreveta u spavaćoj sobi, imaju i 2 sofe (0.80cm x 1.90cm) u prostoriji odvojenoj vratima. Dečiji krevetac je dostupan na upit.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Jaz Tamerina na raspolaganju je glavni restoran „Belhana“ i 3 hotelska bara: “Marhaba Lobby Bar“, “Rihane Terace Bar“, “Mazagy Roof Bar“. A la carte usluge su dostupne u 5 različitih restorana specijalizovanih za jela mediteranske “Morgana”, libanske “Sofra”, azijske i sushi “Makai Tukai”, italijanske “Fresco” kuhinje i “Corailo” namenjen pripremi morskih specijaliteta. Poslastičarnica u ponudi ima sladoled i lagane poslastice poput vafla. Od dodatnih sadržaja u ponudi hotela Jaz Tamerina je suvenirnica, wi fi internet (besplatan za dva uređaja po smeštajnoj jedinici), servis za pranje i peglanje, rent a car i usluge lekara na poziv uz doplatu.

Sport i zabava: U ponudi hotela Jaz Tamerina nalazi se spoljašnji bazen za odrasle i bazen za decu. Od sportskih sadržaja na raspolaganju su teniski teren uz doplatu, stoni tenis, boćanje, pikado, teren za odbojku na plaži, košarku i fudbal. Najmlađim gostima namenjen je dečiji klub sa igralištem. Animacija je organizovana u sklopu hotelskog amfiteatra. Gosti koriste ležaljke, suncobrane, peškire bez doplate na plaži  hotela Jaz Oriental. Takođe, gostima je na raspolaganju beach bar hotela Jaz Oriental.

 AII Inclusive Concept

Fact Sheet

Hotel Map Title