JAZ ALMAZA BEACH
OPIS

Lokacija: Hotel Jaz Almaza Beach, izgrađen u mediteranskom stilu, pripada lancu lukuznih Jaz hotela. Nalazi se na privatnoj peščanoj plaži koju krasi tirkizno plava boja Sredozemnog mora. Aerodrom Marsa Matruh do kog su organizovani direktni čarter letovi udaljen je 37 km od hotela. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.

Sobe: Jaz Almaza Beach raspolaže sa ukupno 395 soba, svaka ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, sef, aparat za čaj ili kafu, mini bar uz doplatu, balkon ili terasu. Superior sobe sa pogledom na bazen su površine 34 m2, dok Family - porodične sobe sa pogledom na baštu, bazen ili more su kvadrature 42 m2 i osim standardnih kreveta poseduju dve sofe manjih dimenzija (0.80cm x 1.90cm) pogodne za smeštaj dece do 12 godina, pomoćni ležaj nije pogodan za 3 odraslu osobu, ali u prostoriji odvojenoj samo zavesom. Hotel je prilagođen osobama sa posebnim potrebama. Dečiji krevetac je dostupan na upit.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Jaz Almaza Beach pansionski obroci se poslužuju u glavnim restoranima “Palm Oasis“ i „El Mashrabeya“ dok se osvežavajući napici i lagane užine služe u 5 hotelskih barova: “Mashrabeya“, “Mezzanine“- lobi bar, “Nafora“ - bar na terasi, “La Breeze“- bar pored bazena i “Mistral“- bar na plaži. A la carte usluge su dostupne u 5 različitih restorana specijalizovanih za jela mediteranske “Morgana”, libanske “Sofra”, azijske i sushi “Makai Tukai”, italijanske “Fresco” kuhinje i “Corailo” namenjen pripremi morskih specijaliteta. Poslastičarnica u ponudi ima sladoled i lagane poslastice poput vafla. Od dodatnih sadržaja u ponudi hotela Jaz Almaza Beach je suvenirnica, wi fi internet (besplatan za dva uređaja po smeštajnoj jedinici), servis za pranje i peglanje, rent a car i usluge lekara na poziv uz doplatu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Jaz Almaza Beach nalaze se dva spoljašnja bazena za odrasle i dva dečija bazena. Tokom zimskih meseci u ponudi je unutrašnji bazen koji se greje. Wellness sadržaji su na raspolaganju u sklopu Health kluba koji nudi saunu, đakuzi, parno kupatilo i teretanu. Od dodatnih sportskih aktivnosti koje se doplaćuju na raspolaganju su dva teniska terena i sto za bilijar. Najmlađi gosti mogu da se zabave u sklopu dva dečija kluba sa igralištima.

 AII Inclusive Concept

Fact Sheet 

Hotel Map Title