WAVE RESORT
OPIS

Lokacija: Hotelski kompleks Wave Resort se nalazi u turističkom mestu Pomorie, na obali Crnog mora. Smešten na samoj plaži, hotelski kompleks je od centra mesta  Pomoria udaljen 5,5 km, dok se poznata turistička mesta Nessebar i Sunčev Breg nalaze na oko 18 km od hotela Wave Resort.

Sobe: Novoizgrađeni luksuzni kompleks , Wave Resort, pravi je izbor za ljubitelje mirnog odmora na samoj obali mora. Hotel WaveResort ima ukupno 426 luksuznih smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategoriija. Eleganto, sofisticirano uredjene sobe hotela the Wave pružaju svojim gostima maksimalan komfor i udobnost. Sve sobe hotela The Wave imaju kupatilo, fen, telefon, LCD TV, mini bar, sef, internet priključak, klima uređaj i balkon sa garniturom za sedenje. Porodične sobe se sastoje od dve spavaće sobe spojene vratima.

Hotelski sadržaj: U okviru hotelskog kompleksa Wave Resort, osim glavnog restorana gde se poslužuju pansionski obroci, gosti imaju mogućnost da uživaju u nekom od 3 a la carte restorana gde se pripremaju jela bugarske nacionalne, zatim mediteranske i azijske kuhinje. Osim toga,gosti hotela Wave Resort mogu se osvežiti i uživati  u nekom od 4 bara - lobby, cocktail, bistro i baru pored bazena. Od ostalih sadržaja u okviru hotela Wave Resort gostima su na raspolaganju konferencijska sala, frizerski salon, shuttle bus koji vozi do centra mesta Pomorje.

Sport i zabava: Osim toga sto mogu uživati na plaži koja se nalazi neposredno ispred hotela, gostima hotela Wave Resort je na raspolaganju čitav kompleks bazena podeljen u dve zone – onog dela  koji je namenjena samo odraslim gostima sa spoljašnjim bazenom i  relax zonom  i dela gde mogu uživati porodice sa decom i gde se nalaze mini aqua park i dečiji bazen. U sklopu hotela Wave Resort nalazi se 1 unutrašnji bazen kao i spa centar sa nekoliko vrsta sauna, hamamom, turskim kupatilom. Gostima su dostupni  razni relax i detox programi  i tretmani  u okviru kojih se  koristi lekovito blato po kojem je ovoj deo Bugrske  i poznat. Gosti  hotela Wave Resort mogu se takođe opustiti na terasi koja je predviđena za sunčanje kao i u teretani.

 

 

 

 

Na plaži
Animacija
Frizerski salon
Lift
Manikir & Pedikir
Mini Bar
Mini bus prevoz
Parking
Room service
Servis za pranje i peglanje
Suvenirnica
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Restoran
Mini klub
Hotel Map Title