SOL NESSEBAR BAY & MARE RESORT
OPIS

Lokacija: Okružen parkom sa bujnim zelenilom, Hotel Sol Nessebar Bay & Mare Resort je smešten u Nesebaru. Hotel se nalazi na samoj plaži. Od starog grada Nesebara, hotel je udaljen 2 km, a od aerodroma u Burgasu 20 km. Hotel Sol Nessebar Bay & Mare Resort pruža mogućnost za savršen odmor u Bugarskoj, naročto porodicama sa decom zbog aqua parka koji ima u svojoj ponudi.

 

Sobe: Hotel Sol Nessebar Bay & Mare Resort u svom sastavu ima moderno opremljene i komforne smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe i family sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef i mini bar.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Sol Nessebar Bay & Mare Resort se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, u sastavu hotela se nalazi 5 a la carte restorana i 4 bara. Gosti mogu da uživaju u laganim obrocima i osvežavajućim napicima u lobby, beach baru, baru pored bazena i ice cream baru. U okviru hotela se nalazi i  noćni klub. Od ostalih sadržaja, gostima je obezbedjen parking i Wi-Fi je dostupan u javnim prostorijama besplatno.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Sol Nessebar Bay & Mare Resort nalaze se spoljašnji i unutrašnji bazen. Posebnu atrakciju ovog hotela čini Aqua park koji je otvoren od početka juna do kraja septembra.  Aqua park sadrži 5 tobogana i nekoliko bazena. U ponudi je i jednistvena atrakcija Stenovita reka koja goste vodi duž plaže u bazen u šumi. Gostima je na raspolaganju i spa centar sa saunama, parnim kupatilom, hidromasažnom kadom i sobama za masažu. U sastavu hotela se nalazi i fitness sala, kao i stolovi za bilijar i stoni tenis. U toku letnjih meseci, u hotelu se organizuju zabavni programi kako za odrasle tako i za decu,  u toku dana i večeri za koje je zadužen poseban tim animatora.

 

 

Na plaži
Akva park
Animacija
Animacija za decu
Parking
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Restoran
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title