SOL MARINA PALACE
OPIS

Lokacija: Hotel Sol Marina Palace je smešten između starog i novog dela Nesebara. Hotel je udaljen 20 m od plaže. Od centra grada udaljen je 700 m, a od aerodroma u Burgasu 35 km.

 

Sobe: Hotel Sol Marina Palace u svom sastavu ima 128 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe sa bočnim pogledom na more. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef i mini bar.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Sol Marina Palace se osim pansionskog restorana sa letnjom terasom, nalazi i 4 bara. Gosti mogu da uživaju u laganim obrocima I osvežavajućim napicima u lobby, sky baru, dnevnom baru i pubu. U okviru hotela Sol Marina Palace se nalazi i konferencijska sala i business centar. Wi-Fi je dostupan u javnim prostorijama besplatno, a podzemni parking se doplaćuje.

 

Sport i zabava: Na krovu hotela Sol Marina Palace se nalaze spoljašnji bazen i đakuzi. Gostima je na raspolaganju i spa centar sa saunama, parnim kupatilom i sobama za masažu.

 

Na plaži
Parking
Wi Fi
Spoljašnji bazen
Bar na bazenu
Restoran
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title