APOLONIA RESORT SOZOPOL
OPIS

Lokacija: Hotel Apolonia Resort je smešten na jednoj od najlepših plaža u ovom delu crnomorske obale- Royal Beach. Od centra Sozopola, hotel je udaljen 3 km, a od aerodroma u Burgasu 35 km.

Sobe: Hotel Apolonia Resort je modernog dizajna i enterijera. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe, studija i apartmani.  Sve smeštajne jedinice  imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Apolonia Resort se nalaze pansionski restoran sa prostranom terasom sa pogledom na more. Gostima su takođe na raspolaganju i a la carte restoran i 2 bara. Gosti mogu da uživaju u laganim obrocima I osvežavajućim napicima u lobby baru i baru pored bazena.  Od ostalih sadržaja, gostima je obezbeđen parking i Wi-Fi u javnim prostorijama. U hotelu postoji i usluga čuvanja dece.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Apolonia Resort se nalazi spoljašnji bazen. Na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. Od zabavnih aktivnosti u ponudi je animacija za decu i odrasle. Tokom letnjih meseci se održavaju tematske večeri.

Na plaži
Animacija
Animacija za decu
Parking
Wi Fi
Spoljašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Restoran
Sportovi na vodi
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg