GALEON RESIDENCE & SPA
OPIS

Lokacija: Luksuzan hotel Galeon Residence & SPa se nalazi u letovalištu Sunčev Breg.  Hotel je udaljen 200 m od duge peščane plaže, u južnom delu Sunčevog Brega, dok je od aerodroma u Bugrasu udaljen 28 km. Galeon Residence & SPa pruža mogućnost za savršen odmor u Bugarskoj.

 

Sobe: Hotel Galeon Residence & SPa u svom sastavu ima komforne i moderno opremljene smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su studija i apartmani. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, fen, TV, telefon, Wi-Fi, sef, mini bar i balkon.

 

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Galeon Residence & SPa se nalazi više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima je na raspolaganju I a la carte restoran.  Gosti mogu da uživaju u konzumaciji osvežavajućih koktela I drugih napitaka u lobby baru i baru pored bazena. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju parking, rent a car i usluge doktora.

 

Sport i zabava: Hotel Galeon Residence & SPa u svom sastavu ima spoljašnji bazen. Gostima je na raspolaganju i spa centar u čijem sastavu se nalaze unutrašnji bazen, sauna, đakuzi, fitnes sala, frizer, manikir, pedikir, salon lepote. Za najmlađe goste u okviru hotela se nalazi dečiji klub i igralište.

Blizu plaže
Frizerski salon
Manikir & Pedikir
Parking
Rent a Car
Usluge lekara
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar na bazenu
Restoran
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title