RILA
OPIS

Lokacija: Hotel Rila, najveći hotelski kompleks nalazi se u samom centru Boroveca, u podnožju ski staza. Od glavne gondole je udaljen 250 m. Hotel je renoviran 2015. godine i pruža mogućnost za savršen odmor na planini.

 

Sobe: Hotel Rila u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard soba, porodične, deluxe i superior. Signature room resort view- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na ulicu, signature room slope view- standardna dvokrevetna soba sa pogledom na stazu, superior room resort view- dvokrevetna soba veće kvadrature od standardne sa pogledom na ulicu (27 m2), superior room slope view- dvokrevetna soba veće kvadrature od standardne sa pogledom na stazu (27 m2), family superior resort view- soba veće kvadrature od superior sa pogledom na ulicu, family superior slope view- soba veće kvadrature od superior sa pogledom na stazu, deluxe suite resort view- smešteni na višim spratovima hotela sa pogledom na ulicu (od šestog do devetog sprata) koji sadrže dnevni boravak i spavaću spbu (56 m2) , deluxe suite slope view- smešteni na višim spratovima hotela sa pogledom na stazu(od šestog do devetog sprata) koji sadrže dnevni boravak i spavaću spbu (56 m2).Sve sobe imaju kupatilo, TV, telefon, mini bar ili frižider i balkon. Superior sobe su potpuno renovirane 2017.god.

Hotelski sadržaj: U sastvau hotela Rila se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, hotel ima lobby bar renoviran 2015. god i novootvoreni Panorama bar. U sastavu hotela je i noćni bar. U sklopu hotela su i prodavnica, frizerski salon, manikir. Hotel ima parking i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Rila nalazi se spa centar. Gosti mogu besplatno da koriste bazen, a uz doplatu i potpuno renovirani spa centar koji ima termalnu zonu sa nekoliko sauna, parno kupatilo, đakuzi i sobe za masažu.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, đakuzija, termalne zone, teretane, skijašnice, parkinga i W-Fi.

Minimalan broj osoba u family superior sobama je 2 odraslih i 2 dece 2 - 12 godina. 

Blizu žičare
Na stazi
U centru
Frizerski salon
Manikir & Pedikir
Prodavnica
Parking
Skijašnica
WI FI u krugu hotela
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title