RADINAS WAY
OPIS

Lokacija: Hotel Radinas Way se nalazi u mirnom delu Boroveca. Hotel je udaljen 2 km od centra mesta i od gondole.

 

Sobe: Hotel Radinas Way ima ukupno 63 smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencija Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe i apartmani. Standard room- standardna dvokrevetna soba, large- soba veće kvadrature od standardne, one bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu, one bedroom apartment lux- apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu, bolje opremljen od standardnog apartmana, smešten na poslednjem spratu hotela sa prostranom terasom. Komforne i moderno opremljene sobe i apartmani imaju kupatilo, fen, TV, telefon, sef i mini bar.

Hotelski sadržaj: Hotel Radinas Way u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci i lobby bar. Wi- Fi je dostupan u lobiju. Hotel ima parking i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Radinas Way, gostima je na raspolaganju spa centar u okviru kojeg se nalazi bazen sa izdvojenim delom za decu, đakuzi, tursko i parno kupatilo, sauna i sobe za masažu. Gostima su na raspolaganju stolovi za bilijar, elektronske video igre.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, saune, fitnes centra, Wi-Fi, parking i prevoz do gondole.

Shuttle servis do skijališta
Parking
Skijašnica
WI FI u krugu hotela
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title