LION BOROVEC
OPIS

Lokacija: Hotel Lion je smešten u mirnom delu Boroveca. Od skijališta, do kejeg je oragnizovan prevoz hotelskim mini busom je udaljen oko 1.2 km.

 

Sobe: Hotel Lion u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencija Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe, porodične sobe i apartmani. Standard room- standardna dvokrevetna soba (22 m2), large- standardna dvokrevetna soba veće kvadrature (33 m2), family- porodična soba, one bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu. Sve sobe su renovirane 2015.god i imaju kupatilo, fen, TV, telefon i mini bar.

 

Hotelski sadržaj: Hotel Lion u svom sastavu ima glavni restoran koji je renoviran I u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, hotel ima i lobby bar, prodavnicu i menjačnicu. Hotel ima parking i skijašnicu.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Lion, gostima je na raspolaganju renovirani spa centar koji u svom sastavu ima bazen, saune, đakuzi, relax zonu, sobe za masažu i fitnes centar. Gostima su u okviru hotela na raspolaganju stolovi za bilijar i stoni tenis.

 

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, saune, fitnes centra, skijašnice i prevoz do gondole.

Shuttle servis do skijališta
Prodavnica
Menjačnica
Parking
Skijašnica
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Bilijar
Mini klub
Stoni tenis
Hotel Map Title