IGLIKA BOROVETS HOTEL & VILLAS
OPIS

Lokacija: Iglika Borovets Hotel & Villas je smešten u samom centru Boroveca, pored hotela Rila. Hotel je od gondole udaljen 200 m. Hotel je renoviran tokom 2022. godine (hotelske sobe i  zajedničke prostorije).

 

Sobe: Iglika Borovets Hotel & Villas u svom sastavu ima 106 smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencija Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe, studija i sobe tipa suite. Economy- dvokrevetna soba manje kvadrature (14m2), standard shower room- standardna dvokrevetna soba sa tušem u kupatilu (18m2), standard bathtub room- standardna dvokrevetna soba sa kadom u kupatilu (18m2), studio- studio koji u svom sastavu ima dnevni boravak i spavaću sobu koji nisu odvojeni vratima (25m2), suite- soba veće kvadrature od satndardne (40m2). Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon i mini bar.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Iglika Borovets Hotel & Villas se nalaze glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Gostima je na raspolaganju i lobby bar. Hotel ima parking i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Iglika Borovets Hotel & Villas, gostima je na raspolaganju spa centar u okviru kojeg se nalaze bazen, saune, parno kupatilo i sobe za masažu.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, parnog kupatila, sauna, parkinga, skijašnice i Wi-Fi u lobiju.

Minimalan broj osoba:

Studio: 2 odrasle osobe + 1 dete, 2 odrasle osobe + 2 dece ili 3 odrasle osobe.

Suite: 2 odrasle osobe + 2 dece, 3 odrasle osobe + 1 dete ili 4 odrasle osobe.

 

 

 

 

Blizu žičare
U blizini ski staze
U centru
Parking
Skijašnica
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title