ORES BOUTIQUE HOTEL
OPIS

Lokacija: Hotel Ores Boutique je novootvoreni hotel u Banskom. Odlično pozicioniran, hotel se nalazi se preko puta hotela MPM Sport. Od gondole je udaljen 200 m i 1,5 km od starog centra grada.

 

Sobe: Hotel Ores Boutique ima ukupno 54 smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe i apartmani. Standard room- standardna dvokrevetna soba (18 m²), one bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu (38 m²), two bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i dve odvojene spavaće sobe (90 m²). Svaka soba kupatilo, TV, telefon, mini bar ili frižider.

 

Hotelski sadržaj: U sastvau hotela Ores Boutique se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, hotel ima lobby bar. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu. Hotel ima parking i skijašnicu.

 

Sport i zabava: U sastavu hotela Ores Boutique nalazi se spa centa. U sastavu spa centra je bazen, sauna, tursko kupatilo, rimsko kupatilo, relax zona. 

 

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, saune, parnog kupatila, skijašnice, prevoz do gondole i Wi-Fi.

 

Minimalan broj osoba u two bedroom apartmanu 2 odraslih i 2 dece do 13 godine, troje odraslih i 1 dete do 13 godina ili 4 odrasle osobe. 

Blizu žičare
U blizini ski staze
Parking
Skijašnica
WI FI u krugu hotela
Unutrašnji bazen
Bar
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title