MPM SPORT
OPIS

Lokacija:  Hotel MPM Sport je odlično pozicioniran ski in-ski out hotel. Nalazi se na samoj stazi, od gondole je udaljen 100 m, dok je od starog centra grada, hotel udaljen 1,5 km. Hotel MPM Sport je renoviran u toku avgusta 2023. godine i od zimske sezone 2023/2024 će poslovati kao hotel od 5*. Renovirane su sobe, restoran, fitness centar i skijašnica.

 

Sobe: Hotel MPM Sport u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard,executive, deluxe sobe i apartmani. Standard room - stardardna dvokrevetna nerenovirana soba, Executive room- standardna dvokrevetna soba (30 m²), deluxe room- soba veće kvadrature od executive (40 m²), one bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu, deluxe vip apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu, veće kvadrature od standardnog apartmana (55 m²). Svaka soba ima kupatilo, TV, telefon, mini bar ili frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel MPM Sport u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci.Pored glavnog restorana, hotel ima nacionalni restoran (mehanu) i lobby bar. Od dodatnih sadržaja, hotel ima prodavnicu i frizerski salon. Wi-Fi je dostupan u celom hotelu.  Hotel ima parking, skijašnicu i garažu koja se doplaćuje.

Sport i zabava: U sastavu hotela MPM Sport, gostima je na raspolaganju spa centar koji u svom sastavu ima bazen, sauna, tursko kupatilo, rimsko kupatilo, đakuzi, solarijum i sobe za masažu. Gostima su u okviru hotela na raspolaganju stolove za stoni tenis, bilijar i dečiji mini klub.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, sauna, rimskog kupatila, parnog kupatila, skijašnice i Wi-Fi.

Minimalan broj osobu u one bedroom apartmanu 2 odraslih + 2 dece, 3 odraslih + 1 dete ili 4 odrasle osobe.

 

Ski in/ski out hotel
Garaža
Parking
Skijašnica
WI FI u krugu hotela
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Fitnes centar
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title

 

ONLINE-5-POSTO-POPUSTA.jpg