MPM GUINNESS
OPIS

Lokacija: Hotel MPM Guinness se nalazi u mestu Bansko. Udaljen je 400 m od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. Stari (etno) centar grada je udaljen  800 m.

 

Sobe: Hotel MPM Guinness u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe, studija i apartmani. Studio - soba sa kuhinjskim delom, one bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu, two bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i dve odvojene spavaće sobe. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel MPM Guinness u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci Pored glavnog restorana, hotel ima nacionalni restoran (mehanu) i lobby bar. Od dodatnih sadržaja hotel ima prodavnicu, frizerski salon, menjačnicu, sef na recepciji. Wi- Fi je dostupan u lobiju. Hotel ima besplatan parking, garažu (uz doplatu) i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela MPM Guinness, gostima je na raspolaganju spa centar koji je renoviran i proširen 2016. Spa centar u svom sastavu ima bazen, saune, đakuzi, relax zonu, sobe za masažu i fitnes centar. Gostima su na raspolaganju stolove za stoni tenis i bilijar.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, sauna, parnog kupatila, turskog kupatila, đakuzija skijašnice,Wi-Fi i prevoz do gondole.

Minimalan broj osoba u two bedroom apartmanu 2 odrasle osobe + 2 dece, 3 odrasle osobe + 1 dete ili 4 odrasle osobe.

 

 

Blizu žičare
Shuttle servis do skijališta
Parking
WI FI u krugu hotela
Bar
Restoran
Spa centar
Mini klub
Hotel Map Title