GRAND HOTEL BANSKO
OPIS

Lokacija: Hotel Grand Hotel Bansko se nalazi na ulazu u Bansko. Od gondole, do koje je organizovan prevoz, hotel je udaljen 1.5 km.

 

Sobe: Hotel Grand Hotel & Spa u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencija Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe, apartmani , sobe tipa deluxe i executive. Deluxe- soba veće kvadrature od standardne (35 m²), executive- moderno opremljene sobe u A delu hotela, veće kvadrature (45 m²), one bedroom apartment- apartman koji sadrži dnevni boravak i odvojenu spavaću sobu. Moderno opremljene sobe imaju kupatilo, TV, telefon i mini bar.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Grand Hotel Bansko se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana, gostima je na raspolaganju i a-la-carte italijanski restoran. Hotel ima lobby bar. U sklopu hotela je i Casino. Hotel ima skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Grand Hotel Bansko nalazi se spa centa. Gosti mogu uživati u Spa centru koji od sadržaja ima 2 bazena (od kojih je jedan dečiji), saune, parno kupatilo, relax zonu, fitnes, djakuzi.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, sauna, fitnes centra, parnog kupatila, đakuzija, relax zone.

 

 

Shuttle servis do skijališta
Skijašnica
Unutrašnji bazen
A la Carte restoran
Bar
Restoran
Spa centar
Kockarnica
Sala sa video igricama
Hotel Map Title